Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο εκεί κάνει… μαγκιές η Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Μόνο εκεί κάνει… μαγκιές η Παρί!

Την ώρα που άλλες ομάδες αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιζε εκτός έδρας με την Ντιζόν, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 4-0.

12.03.2019 | 22:16

Φέτος έλεγαν πως θα είναι η χρονιά της Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά μάλλον όσοι το έλεγαν αυτό είχαν υπολογίσει χωρίς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η συνέχεια γνωστή. Όπως και ο αποκλεισμός των Γάλλων από τους “κόκκινους διαβόλους”.

Τετάρτη (12/3) βράδυ και αντί οι πρωταθλητές της Λιγκ 1 να παίζουν στα “αστέρια” αγωνίζονταν εκτός έδρας με τη Ντιζόν για τη 18η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Επικράτησαν με σκορ 4-0.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Τόμας Τούχελ δεν χρησιμοποίησε πολλές αλλαγές, δείχνοντας πόσο υπολόγιζε τους γηπεδούχους. Η πίεση των φιλοξενούμενων ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Το ίδιο και τα γκολ τους. Μόλις στο 7′ ο Μαρκίνιος τους έβαλε σε θέση οδηγού.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα για τους ποδοσφαιριστές του Γερμανού προπονητή. Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν χαλάρωσαν καθόλου. Ήθελαν να βάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ μπορούσαν.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ήθελαν να βγάλουν τα… νεύρα τους για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ στην Ντιζόν. Το 2-0 για την Παρί έγινε από τον Μπαπέ στο 40′. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο χαλαροί και έριξαν το ρυθμό τους. Όχι, όμως και την όρεξή τους για περισσότερα γκολ. Έτσι, το 3-0 έγινε από τον Ντι Μαρία στο 50′ με τον Τσούπο Μοτίνγκ να “γράφει” το τελικό αποτέλεσμα (4-0) στο 92′.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version