ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγιαξ

Ο Νέρες του Άγιαξ αγνοούσε τις κλήσεις για την… Εθνική Βραζιλίας!

Ο Ντέιβιντ Νέρες δεν απαντούσε στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Βραζιλίας, Τίτε, γιατί πολύ απλά δεν ήξερε τον αριθμό τηλεφώνου του.

Ο Νέρες του Άγιαξ αγνοούσε τις κλήσεις για την… Εθνική Βραζιλίας!

Ο Ντέιβιντ Νέρες διανύει ακόμα μια εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του Άγιαξ. Ο νεαρός Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας του «Αίαντα» στο Champions League. Βρήκε δίχτυα κόντρα στη Ρεαλ Μαδρίτης και συνολικά μετράει 8 γκολ και 13 ασίστ σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόλα αυτά μέχρι και πρόσφατα ακόμη δεν είχε κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του. Κι όταν έφτασε πια η ώρα να αγωνιστεί εκείνος δεν… σήκωνε το τηλέφωνο.

Δεν σήκωνε το τηλέφωνο στον Τίτε γιατί δεν ήξερε τον αριθμό του

Ναι καλά ακούσατε! Όσο αστείο κι αν ακούγεται, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε, καλούσε τον Νέρες για να του ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται στην αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια Παναμά και Τσεχία. Ωστόσο, εκείνος δεν σήκωνε το τηλέφωνο γιατί δεν γνώριζε τον αριθμό. Την απίθανη ιστορία αποκάλυψε ο ίδιος ο 22χρονος ποδοσφαιριστής στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf». Μάλιστα, τόνισε πως πιθανόν να ήταν και ο… τελευταίος που έμαθε για την κλήση του.

«Στην αρχή δεν γνώριζα το νούμερο, αλλά μετά απάντησα στην κλήση κατευθείαν. Είχα το ίδιο νούμερο και σε μηνύματα που είχα λάβει στο WhatsApp και είδα ποιος ήταν τελικά. Έτσι απάντησα στην κλήση και ήταν ο τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας, ο Τίτε που με καλούσε στην Εθνική. Μετά με πήρε η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Όλος ο κόσμος ήδη το ήξερε στη Βραζιλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νέρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ