ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ζινεντίν Ζιντάν: The return of the king

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στην "Βασίλισσα" και το sportsking.gr αναλύει γιατί αυτό είναι το καλύτερο μαντάτο που μπορούσε να ακούσει ένας φίλος της Ρεάλ.

Ζινεντίν Ζιντάν: The return of the king

Την στιγμή που το ματς με τον Άγιαξ ολοκληρώθηκε έφερε την Ρεάλ Μαδρίτης σε μια περίοδο εσωστρέφειας. Τα δημοσιεύματα, το ένα μετά το άλλο έφερναν στο προσκήνιο διάφορα περιστατικά. Άσχημες σχέσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Σέρχιο Ράμος και “γαλλικά” του αρχηγού με τον Μαρσέλο. Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά παραδείγματα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου είχε στα χέρια του μια “καυτή πατάτα”. Η απόφαση για απομάκρυνση του Σαντιάγκο Σολάρι ήταν ειλημμένη και θα έπρεπε να βρεθεί ο άνθρωπος που όχι μόνο θα σουλούπωνε την κατάσταση, αλλά θα άλλαζε την ψυχολογία της ομάδας.

Ζιντάν το καλύτερο μαντάτο για την Ρεάλ

Αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε καλύτερος προπονητής για την “Βασίλισσα” από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Μια προσωπικότητα που θα απορροφήσει τους κραδασμούς και παράλληλα θα βάλει τέλος στην μοναρχία που είχε επιβάλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο τεχνοκράτης πρόεδρος είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς που του έδινε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι εκείνος ευθύνεται για τις καλοκαιρινές αποχωρήσεις των Ζιντάν και Ρονάλντο.

Η επιστροφή του “Ζιζού” είναι το καλύτερο νέο για την Ρεάλ για έναν απλό λόγο. Για να πείστηκε ο Γάλλος να επιστρέψει θα πρέπει ο Πέρεθ να του υποσχέθηκε την εν λευκό διαχείριση των μεταγραφικών κινήσεων. Κάτι που σημαίνει πως η ποδοσφαιρική λογική θα πρυτανεύσει και πάλι στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Η νέα Ρεάλ Μαδρίτης του “Ζιζού”

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό για την “Βασίλισσα”. Η έλευση του Ζιντάν λογικά φέρνει τον Εντέν Αζάρ ένα βήμα πιο κοντά στην Μαδρίτη. Έτσι θα “κλείσει” με τον καλύτερο τρόπο η τρύπα στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ενδεχομένως να υπάρξει ενίσχυση και στον χώρο του κέντρου. Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχουν οι Κρόος και Μόντριτς, ωστόσο μια ακόμα ποιοτική λύση θα ήταν καλοδεχούμενη. Στη λίστα υπάρχει σίγουρα τα ονόματα των Κρίστιαν Έρισκεν και Ενκολό Καντέ. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Ματέο Κόβασιτς που δεν μπορεί να αποκτηθεί από την Τσέλσι και αναμένεται να επιστρέψει στην Μαδρίτη.

Παράλληλα υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που τη φετινή σεζόν έχουν βρεθεί στο περιθώριο. Πρώτος και καλύτερος ο Ίσκο που βλέπει να επιστρέφει στην ομάδα ο προπονητής που πήρε τον καλύτερο εαυτό του. Το ίδιο ισχύει και για τους Μαρσέλο και Καρβαχάλ που πραγματοποίησαν φέτος μέτριες εμφανίσεις.

Εν κατακλείδι ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται να έμαθε από το λάθος του. Έφερε πίσω τον Ζινεντίν Ζιντάν και αν τελικά του δώσει το ελεύθερο θα φτιάξει μια ξανά μια πετυχημένη ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ