Καταλήγει στο Παρίσι ο Εντομπελέ

Δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Παρίσι ο Εντομπελέ ο πρόεδρος της Λυών αφήνοντας ανοικτές τις πόρτες.

Δεν θα είχε πρόβλημα ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά, να δώσει τον Τανγκάι Ντομπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το ίδιο ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν ο Τανγκάι Ντομπελέ, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα ήμουν υπερήφανος αν γινόταν αυτό. Αν η Παρί Σ. Ζ. θέλει να αγοράσει τον Τανγκάι Ντομπελέ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει διαμάχη με τους διοικούντες την Παρί. Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί είναι πιστός και είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θαυμάζω», ανέφερε ο πρόεδρος της Λιόν.

Πλησιάζει και ο Ντε Λιχτ στο Παρίσι;

Στο Παρίσι όμως, δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» έχουν ήδη φτιάξει το σχέδιο της «κλοπής» του νεαρού. Αυτό το διάστημα, οι άνθρωποι της Παρί βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μάρκο Βεράτι για ανανέωση συμβολαίου.

Μάνατζερ του Ιταλού είναι ο γνωστός Μίνο Ραϊόλα, που έχει αναλάβει επίσης και τον Ντε Λιχτ. Έτσι, οι πρωταθλητές Γαλλίας, μέσω των διαπραγματεύσεων με τον Βεράτι, θα προσπαθήσουν να ψήσουν τον μεγαλοατζέντη για τη μεταγραφή και του στόπερ του Άγιαξ.

Τη φετινή σεζόν ο Ντε Λιχτ έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 4 φορές και έχει δώσει 2 ασίστ σε 40 αναμετρήσεις με τη φανέλα τους Άγιαξ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ