ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο Κριστιάνο την κάνει από κυρία… Βασίλισσα (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το «χέρι» τη Γιουβέντους πετυχαίνοντας χατ-τρικ απέναντι στην Ατέλτικο Μαδρίτης (3-0) και την πήγε μόνος του στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κριστιάνο την κάνει από κυρία… Βασίλισσα (vid)

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα και όμορφα παιχνίδια της φάσεις των 16, αυτό μεταξύ της Γιουβέντους και της Ατλέτικο Μαδρίτης ο θεατής τα.. είδε όλα. Είδε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, φάσεις, έναν τρομερό Κριστιάνο Ρονάλντο και θέαμα αντάξιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Γιουβέντους ήξερε πως για να φτάσει στην πρόκριση ήθελε καθαρή νίκη με 3-0. Αν δεχόταν γκολ θα βρισκόταν σε αρκετά δύσκολη θέση. Στο πρώτο ματς η Ατλέτικο είχε πάρει τη νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ των Χοσέ Μαρία Χιμένες και Ντιέγκο Γκοδίν.

Στα του παιχνιδιού η Γιουβέντους μπήκε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά. Πίστεψε στην ανατροπή και το έδειχνε στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή. Ξεχωριστό βέβαια ήταν το παιχνίδι γι τον Κιελίνι. Γίνεται ο πέμπτος παίκτης της Γιουβέντους με 500 ματς με την “μπιανκονέρα” φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις. Είχαν προηγηθεί οι Ντελ Πιέρο, Μπουφόν, Σιρέα και Φουρίνο.

Πρώτη φάση μόλις στο 4′ όταν ο διαιτητής θα ακυρώσει σωστά γκολ της Γιουβέντους με τη χρήση του VAR. H Ατλέτικο προσπάθησε να αντιδράσει, μάταια όμως. Και εκεί είναι που έρχεται η ποιότητα του Ρονάλντο για να κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα για την ανατροπή.

Ο Μπερναρντέσκι κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Κριστιάνο βγαίνει στο δεύτερο δοκάρι (δεξιά εντός περιοχής), κερδίζει τη μονομαχία με τον Χουάνφραν και με κεφαλιά νικά και τον Όμπλακ. Στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Πρόκειται για το 21ο γκολ του Κριστιάνο με το κεφάλι στο Champions League.

Κανείς άλλος στην ιστορία της διοργάνωσης δεν έχει πάνω από 14. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Γιουβέντους να πιέζει και πάλι ασφυκτικά χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το δεύτερο γκολ. Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ιδανικά για τους Γιουβεντίνους θα ξεκίναγαν το ημίχρονο με ένα γρήγορο γκολ. Και έτσι ακριβώς και έγινε με πρωταγωνιστή εννοείται τον Ρονάλντο. O Ζοάο Κανσέλο κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Κριστιάνο νικά τον Γκοδίν, κάνει την κεφαλιά, ο Όμπλακ αποκρούει, αλλά η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Γκολ ύστερα από τη βοήθεια του goal line technology.

Το παιχνίδι όμως δεν πρόλαβε να πάει στη παράταση. Η Γιουβέντους σήμερα μπήκε αποκλειστικά για να πάρει την πρόκριση και το κατάφερε. Σε μία ανύποπτη φάση ο Μπερναρντέσκι βγαίνει από αριστερά, συγκλίνει, μπαίνει στην περιοχή, ο Κορέα τον σπρώχνει από πίσω, ο Ιταλός πέφτει. Ο Κάιπερς δίνει πέναλτι ο Κριστιάνο αναλαμβάνει την εκτέλεση και κάνει το 3-0.

Αυτό ήταν η Γιουβέντους πήρε την πρόκριση για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Πορτογάλο να την παίρνει από το χέρι και να της χαρίζει τη νίκη με χατ-τρικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ