Δεν πωλείται ο Ινσίνιε!

Με νύχια και με δόντια θα κρατήσει τον Ινσίνιε η Νάπολι!

Διατεθειμένη να κάνει πάντα για χάρη του Λορέντζο Ινσίνιε είναι η Νάπολι.

Οι Παρτενοπέι έχουν βρει την υγειά τους στην επιθετική γραμμή με την ύπαρξη του Ιταλού. Μάλιστα, ο ίδιος είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Νάπολι διατηρεί τη δεύτερη θέση στην Ιταλία αλλά και την επιτυχή μέχρι τώρα πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γέννημα – θρέμμα Ναπολιτάνος, ο Λορέντζο είναι φανατικός οπαδός της Νάπολι. Δεν είναι ο μόνος όμως, καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας, Ντε Λαουρέντις, είναι γνωστός για την αγάπη του προς τον σύλλογο.

Αξιοσημείωτες βέβαια ήταν οι απαντήσεις του σε ερωτήσεις που αφορούσαν τον Ινσίνιε! Ο πρόεδρος της Νάπολι θεοποίησε τον ποδοσφαιριστή του και έκανε ξεκάθαρο πως δεν πωλείται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις σχετικά με τον Ινσίνιε στην Calciomercato:

«Ο Ινσίνιε δεν θα είναι διαθέσιμος στο μεταγραφικό παζάρι. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κιόλας επίσημη πρόταση για αυτόν. Είναι ένας εκπληκτικός και ελκυστικός ποδοσφαιριστής, λίγοι είναι σαν αυτόν.»

«Όταν κάποιος είναι καλός, το ενδιαφέρον 7,8,9 ή 10 ομάδων είναι λογικό. Ωστόσο, άλλο είναι το να ενδιαφέρονται για αυτόν και άλλο να μας δίνουν τα λεφτά που απαιτούνται. Πλήρωσε και δες την καμήλα (έκφραση). Ο Ινσίνιε δεν έχει τιμή, αν είχε, θα του είχαμε συμπεριλάβει στο συμβόλαιο του σαν ρήτρα αποδέσμευσης.» 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ