Διεκδικεί θέση στην 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ίσκο

Την χαμένη του θέση στο βασικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να διεκδικήσει και πάλι ο Ίσκο.

Με τον Τζουλέν Λοπετέγκι στην αρχή της χρονιάς ο Ίσκο λογιζόταν ως βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Σαντιάγκο Σολάρ εξαφανίστηκε διά μαγείας. Ωστόσο, με την επαναπρόσληψη του Ζιντάν έχει την ευκαιρία να μπει ξανά στην εξίσωση της ενδεκάδας.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Ζιντάν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Ισπανός μέσος να μην ήταν συνέχεια στις βασικές επιλογές του Γάλλου τεχνικού.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ίσκο θα έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τους συμπαίκτες του. Κάτι που δεν γινόταν με τον Σολάρι, με τον οποίο είχαν χαλάσει οι σχέσεις τους εδώ και καιρό.

Ο Ίσκο, για λογαριασμό της adidas, που είναι χορηγός του, ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram λέγοντας τα εξής:

«Θα σας πουν ότι το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ότι η επιτυχία είναι πέρα από τον έλεγχό σας, αυτή είναι η ευκαιρία μου και θα την πάρω με την adidas», αναφέρει ο Ίσκο, ο οποίος, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι μιλάει για την υπάρχουσα κατάσταση στη Ρεάλ.

Μουρίνιο: Δεν απογοητεύτηκα που δεν πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πολλοί περίμεναν ότι ο Μουρίνιο θα απογοητευόταν από την τροπή των πραγμάτων. Το γεγονός, δηλαδή, ότι δεν επέστρεψε ο ίδιος στη Ρεάλ, μετά από εννιά χρόνια. Ο «Special One», όμως, δεν ξενέρωσε καθόλου.

Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίστηκε με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Ζιντάν, τονίζοντας ότι είναι η κατάλληλη επιλογή για τη «βασίλισσα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ