Θέλει και Φεκίρ στη Ρεάλ ο Ζιντάν!

Πλούσια τα μεταγραφικά πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης που περιλαμβάνουν τον Φεκίρ!

Για έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ναμπίλ Φεκίρ μιλούν τα αγγλικά Μέσα!

Ριζικές αλλαγές φέρνει στη «Βασίλισσα» η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος απέκτησε ήδη τον Μιλιτάο από την Πόρτο και τώρα κοιτάει τον Φεκίρ!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της Daily Record, η Ρεάλ αναμένεται να είναι κινητική το ερχόμενο καλοκαίρι. Ανάμεσα στους στόχους της είναι και ο ποδοσφαιριστής της Λυόν που αποτελεί μήλο της Έριδος για μεγάλους συλλόγους.

Βέβαια, για αρκετό καιρό κυκλοφορούσε το ενδιαφέρον για τον Έρικσεν της Τότεναμ. Το πιο πιθανό είναι η Ρεάλ να αποφασίσει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο για τον χώρο του κέντρου πριν καταθέσει επίσημη πρόταση.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν η Λίβερπουλ που πλησίασε τον Γάλλο μέσο. Ωστόσο, η ομάδα του Κλοπ δεν κατάφερε να πείσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή να αφήσει τη χώρα του για το Νησί.

Αυτή το φορά όμως ο Ζιντάν αναμένεται να «τελειώσει» τη δουλειά. Μάλιστα, στη Daily Mirror αναφέρεται πως ζήτησε από τους διοικούντες της Ρεάλ την ευχέρεια να φέρει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές ώστε να μην επαναληφθούν τα φετινά λάθη.

Αναμένεται να δούμε τις διαθέσεις της Τότεναμ για τον Έρικσεν. Αν τελικά ο Δανός παραμείνει στην Αγγλία τότε η Ρεάλ θα κινηθεί εντατικά για την απόκτηση του Φεκίρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ