ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Το πάλεψε η Σάλτσμπουργκ, πέρασε η Νάπολι (vid)

Το τέρμα του Αρκάντιους Μίλικ στάθηκε αρκετό στην Νάπολι, με τους Ιταλούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους 8 του Γιουρόπα Λιγκ παρά την ήττα (3-1) στην Αυστρία από την Σάλτσμπουργκ.

Το πάλεψε η Σάλτσμπουργκ, πέρασε η Νάπολι (vid)

Έχοντας κάνει την… δουλειά στο Σαν Πάολο, η Νάπολι θα έπρεπε να «αυτοκτονήσει» προκειμένου να αποκλειστεί. Οι «Παρτενοπέι» καταφέρνοντας να προηγηθούν στο 14′ με τον Μίλικ έκαναν τα πράγματα ακόμη ευκολότερα. Η Σάλτσμπουργκ είχε διάθεση να προσπαθήσει για το θαύμα, ωστόσο σταμάτησε σε μια τιμητική νίκη επικρατώντας στο φινάλε 3-1 των Ιταλών.

Οι Αυστριακοί έχουν δείξει διαχρονικά πως ζουν για το Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκληση της Νάπολι εξαρχής ήταν κομματάκι… δύσκολο για την Σάλτσμπουργκ, όμως δεν θα τα παρατούσαν ποτέ. Ακόμη και μετά την βαριά ήττα στο Σαν Πάολο. Εκεί όπου το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε 3-0 μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο.

Στους 8 η Νάπολι παρά την ήττα

Απόψε η προσπάθεια της Ρεντ Μπουλ πάγωσε στο 14′, όταν ο Αρκάντιους Μίλικ κατάφερε να κερδίσει τον Βάλκε ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Με αυτή την εξέλιξη η Σάλτσμπουργκ χρειαζόταν πέντε τέρματα για να πανηγυρίσει εκείνη την πρόκριση στους 8 του Γιουρόπα Λιγκ. Πράγμα αδύνατον, όμως οι Αυστριακοί το προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Νάπολι, προσπάθησαν να τους προβληματίσουν με την εμφάνισή τους. Η αρχή έγινε με την ισοφάριση. Ο Νταμπούρ στο 25ο λεπτό έφερε ξανά την ισορροπία στην αναμέτρηση χαρίζοντας τουλάχιστον χαμόγελα στις κερκίδες.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στην επανάληψη από εκεί που το άφησαν. Ο Γκουλμπράντσεν στο 65′ χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του, γεννώντας ελπίδα στους συμπαίκτες του. Το θαύμα όμως δεν θα μπορούσε να έρθει κόντρα στην Νάπολι. Η παρέα του Ινσίνιε διατήρησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το φινάλε. Εκεί οι Αυστριακοί διαμόρφωσαν απλά το τελικά 3-1 με τον Λάιτγκεμπ.

Σάλτσμπουργκ: Βάλκε, Λάινερ, Ραμάλνιο, Ογκουενέ, Ουλμέρ, Μγουέπου (59′ Γκουλμπράτσεν), Σαμασέκου, Γουλφ, Σομπολζάι (74′ Λέιτγκεμπ), Μιναμίνο, Νταμπούρ.

Νάπολι: Μερέτ, Ρουί, Λουπέρτο, Κίρικες (78′ Μάλκουιτ), Χισάι, Ζιελίνσκι (74′ Ντιαρά), Ρουίζ, Άλαν, Καγιεχόν, Μίλικ, Ινσίνιε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ