Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χένρι: «Το 75% της Γης καλύπτεται από νερό, το υπόλοιπο απ’ τον Φαν Ντάικ»
Λίβερπουλ

Χένρι: «Το 75% της Γης καλύπτεται από νερό, το υπόλοιπο απ’ τον Φαν Ντάικ»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε ένα απίθανο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, τον αποθέωσε στα social media.

14.03.2019 | 15:49

Η Λίβερπουλ πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, επικρατώντας με 3-1 της Μπάγερν στο Μόναχο. Οι «κόκκινοι» έκαναν συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση ως ομάδα. Ωστόσο, υπήρχαν μονάδες που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους παίκτες. Ένας από αυτούς ήταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός στόπερ ήταν εκπληκτικός στα αμυντικά του καθήκοντα και πέρα από αυτά βρήκε και δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της αγγλικής ομάδας.

Διθύραμβοι για τον Φαν Ντάικ

Ο 27χρονος σέντερ μπακ έχει καθιερωθεί στην ελίτ των αμυντικών από την ημέρα που υπέγραψε στη Λίβερπουλ. Από την αρχή έδειξε ότι είναι ένας ηγέτης στα μετόπισθεν. Η παρουσία του έχει μεταλλάξει την άλλοτε ασταθή άμυνα των «κόκκινων» σε μια σταθερά της ομάδας. Η άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση του Φαν Ντάικ στο ματς με την Μπάγερν ανάγκασε και τα «κεφάλια» της ομάδας να τον αποθεώσουν. Αρχικά, ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε για εκείνο μετά το ματς:

«Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για τη τεχνική του, τις δυνάμεις του, το πόσο μου αρέσει και το πόσο φανταστικός άνθρωπος είναι. Είναι τόσο νέος, αλλά και τόσο ώριμος, δυνατός και καλός».

Από την άλλη και ο συνιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, δημοσίευσε ένα διθυραμβικό σχόλιο για τον Ολλανδό στόπερ. Έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία μυθική ατάκα για την παρουσία του 27χρονου Ολλανδού στο γήπεδο: «Το 75% της Γης καλύπτεται από νερό, το υπόλοιπο απ’ τον Φαν Ντάικ».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version