Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνική Πορτογαλίας: Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο!
Γιουβέντους

Εθνική Πορτογαλίας: Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο!

Για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας!

15.03.2019 | 20:18

Τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας θα φορέσει και πάλι, μετά από καιρό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο έμπειρος φορ βρίσκεται στην αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν έδωσε το “παρών” στα ματς με την Πολωνία και την Ιταλία για το Νations League.

Και αυτό γιατί ο Φερνάντο Σάντος ήθελε να του δώσει τις απαραίτητες “ανάσες”. Ο έμπειρος τεχνικός προτίμησε να τον έχει για τα κρίσιμα ματς της προκριματικής φάσης του Euro, παρά για αυτά του Nations League που μπήκαν σε δεύτερη… μοίρα.

Πιο “καυτός” από ποτέ ο Κριστιάνο!

Όλη η Ευρώπη παραμιλάει μαζί του. Τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν αρκετά. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά. Το χατ- τρικ του απέναντι στους “ροχιμπλάνκος” λέει πολλά.

Ωστόσο, φέτος ο Πορτογάλος φορ πάει από το καλό στο καλύτερο. Παρά το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε ομάδα. Παρά το γεγονός πως άλλαξε παραστάσεις. Παρά το γεγονός πως είναι 34 ετών πλέον και έχει την φρεσκάδα 20χρονου!

Ο Φερνάντο Σάντος τρίβει τα… χέρια του, ενόψει των ματς με Ουκρανία και Σερβία. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικά είναι. Γι’ αυτό και πιστεύει πως με τον Κριστιάνο το έργο της Πορτογαλίας θα γίνει αρκετά πιο εύκολο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version