ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Σεβίλλη, χωρίς άμυνα δεν προκρίθηκε κανείς… (vid)

Μετά από ένα απίθανο παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση η Σεβίλλη αυτοκτόνησε και αποκλείστηκε από την φοβερή Σλάβια Πράγας με 4-3.

Σεβίλλη, χωρίς άμυνα δεν προκρίθηκε κανείς… (vid)

Αυτοκτονία ολκής για τη Σεβίλλη. Η ισπανική ομάδα πήρε σκορ πρόκρισης στην παράταση (2-3 στο 98′), αλλά προδόθηκε από την άμυνά της. Δέχθηκε 2 γκολ από την τρομερή Σλάβια Πράγας στο τελευταίο 20λεπτο και αποκλείστηκε από τους “8” του Γιουρόπα Λιγκ. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Τσέχους, οι οποίοι απέδωσαν εξαιρετικά και πανηγύρισαν μία τεράστια πρόκριση.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 8′ ο Πρόμες μετά από ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Κόλαρ έδιωξε σε κόρνερ. Επτά λεπτά αργότερα, η Σλάβια άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ, ο Σκόντα έκανε στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά – γύρισμα και ο Ενγκάντου – Ενγκάτζουι με προβολή πάνω στη γραμμή έκανε το 1-0. Στο 23′ ο Μπανέγα έκανε ένα μακρινό σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 31′ οι Σεβιγιάνοι έχασαν ακόμα μια καλή ευκαιρία. Ο Πρόμες σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε έναν αμυντικό, χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 43′ η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πρόμες από τον Κόλαρ. Ο Μπεν Γιεντέρ ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και έγραψε το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Σλάβια ξαναπήρε προβάδισμα. Στο 47′ ο Χεσούς Νάβας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπορίλ. Ο Σούτσεκ το εκτέλεσε και νίκησε τον Βάτσλικ για το 2-1.  Η απάντηση των Ισπανών ήταν άμεση. Στο 54′ η μπάλα στρώθηκε στον Μουνίρ κι αυτός με μία βολίδα από τα τριάντα μέτρα κεραύνωσε τον Κόλαρ για το 2-2. Έκτοτε, οι δύο ομάδες κατέβασαν ταχύτητα. Η Σεβίλλη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως απείλησε μονάχα μία φορά. Στο 85′ ο Μπεν Γιεντέρ έκανε μια κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Κόλαρ τον σταμάτησε. Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 98′ η Σεβίλλη φάνηκε να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Πρόμες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βάσκεθ με κεφαλιά έγραψε το 2-3. Οι Τσέχοι όμως αντέδρασαν αμέσως. Στο 102′ μετά από τρομερή ομαδική ενέργεια, οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα και ο Φαν Μπιούρεν την εμφάνισε στα δίχτυα για το 3-3. Κι ενώ όλα έδειχναν Σεβίλλη, στο 119′ η Σλάβια έφερε τούμπα το ματς. Μετά από μία φάση διαρκείας στα καρέ των Ισπανών, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, αλλά στρώθηκε στον Τραορέ. Αυτός σούταρε, ο Κγιάερ δεν κατάφερε να διώξει πάνω στη γραμμή και έγινε το 4-3. Έτσι, η τσέχικη ομάδα πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ