Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρδίολα: “Ο Σάντσο δεν ήθελε την πρόκληση της Σίτι”
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρδίολα: “Ο Σάντσο δεν ήθελε την πρόκληση της Σίτι”

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν ήταν πρόθυμος να παραμείνει στην ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

16.03.2019 | 12:30

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ είναι εκπληκτικές. Ο 19χρονος εξτρέμ είναι από τους κορυφαίους παίκτες των Βεστφαλών, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στη φετινή τους πορεία. Ο Λούσιαν Φαβρ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτόν και τον έχει βιδώσει στην 11αδα.

Ο νεαρός πριν πάει στην Μπουντεσλίγκα, αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Σίτι. Βλέποντας τις δυνατότητές του, πολλοί αναρωτιούνται γιατί οι “Πολίτες” τον άφησαν να φύγει. Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στα αγγλικά ΜΜΕ, τόνισε πως ο Σάντσο δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του. Ακόμα του έδωσε συγχαρητήρια για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καταλανός:

“Δεν ήθελε να συμμετέχει σε αυτή την πρόκληση. Την ευκαιρία να ανακαλύψει αν ήταν ικανός. Αποφάσισε να πάει στην Ντόρτμουντ. Λοιπόν, ήταν τέλεια. Τα πάει καλά και μπράβο του γι’ αυτά που κάνει. Κάνει τρομερές εμφανίσεις. Είναι απίθανος τη φετινή σεζόν. Τι θα συνέβαινε αυτή τη σεζόν εδώ; Δεν ξέρω. Αυτό εξαρτάται από τους παίκτες και τι μπορούν να κάνουν στο γήπεδο.”

Τη φετινή σεζόν ο Σάντσο έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 9 φορές και έχει μοιράσει 15 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Ντόρτμουντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version