ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ έχει ακόμα σφυγμό

Την ύστατη στιγμή η Ντόρτμουντ απέδρασε με τρίποντο από το Βερολίνο επικρατώντας με 3-2 επί της Χέρτα.

Η Ντόρτμουντ έχει ακόμα σφυγμό

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Χέρτα Βερολίνου υποδέχθηκε στο “Ολυμπιακό στάδιο” την Μπόρουσια Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί χρειάστηκαν να φτάσουν στα “χασομέρια” της αναμέτρησης για να κερδίσουν με 3-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν 2 φορές στον αγώνα. Έτσι, παρέμειναν στην πρώτη θέση στο +3 από την Μπάγερν, η οποία μετράει έναν αγώνα λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η πρωτευουσιάνοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους μόλις στο 4ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Μπούρκι πραγματοποίησε ασταθή απόκρουση στο μακρινό σουτ του Μίντελστετ και ο Καλού πήρε το ριμπάουντ για να ανοίξει το σκορ προ κενής εστίας.

Οι Βεστφαλοί αντέδρασαν άμεσα. Στο 14΄ο Ντιλέινι έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και αφού έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή δοκίμασε το σουτ. Η μπάλα κόντρα στον Ρέγκι, με συνέπεια να μπερδέψει τον Γιαρστάιν και να καταλήξει στα δίχτυα.

Η άμυνα των γηπεδούχων δεν ήταν σταθερή και μετά από ένα ακόμη κλέψιμο, ο Ρόις έβγαλε τον Λάρσεν απέναντι από την εστία. Ωστόσο, ο Δανός επιθετικός νικήθηκε από τον Γιαρστάιν.

Η Χέρτα άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και ένα ακόμη ατομικό λάθος των φιλοξενούμενων τους έδωσε το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό ο Βάιγκ χρησιμοποίησε παράτυπα το χέρι του μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι καταλογίστηκε και ο Σάλομον Καλού ευστόχησε, φτάνοντας τα 5 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό ήταν, μάλιστα, το τέταρτο φετινό του γκολ απέναντι στην Ντόρτμουντ.

https://twitter.com/HerthaBSC_EN/status/1106981455685738496

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν. Έτσι, έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους καθώς ισοφάρισαν σε 2-2 με την κεφαλιά του Ζαγκαντού από εκτέλεση κόρνερ του Σάντσο. Ο Άγγλος διεθνής προσπάθησε να μοιράσει ακόμα μία ασίστ αλλά ο Λάρσεν νικήθηκε ξανά από τον Γιαρστάιν στο 54΄.

Η “γηραιά κυρία” του γερμανικού ποδοσφαίρου αντέδρασε στο 56΄αλλά το σουτ του Γκρούγιτς σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Μπούρκι. Οι Βεστφαλοί απάντησαν στο 79ο λεπτό με τον Σάντσο να σεντράρει προς τον Χακίμι και τον τελευταίο να σουτάρει πάνω στα σώματα.

Στο 85ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τορουναρίγκα. Η πίεση της Ντόρτμουντ συνεχίστηκε με τον Ντιλέινι με μακρινό σουτ να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι στο 88΄.

Η λύτρωση για την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ ήρθε στο 93΄με τον Ρόις να εκτελεί τον Γιάρσταιν μετά από ασίστ του Σάντσο και να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ