ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Τορίνο – Μπιλμπάο: Δυο ήττες… δρόμος για την Ατλέτικο (vid)

Μέσα σε πέντε ημέρες η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να γκρεμίσει όλα της τα όνειρα, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς λιγκ στο Σαν Μαμές ήρθε και το τέλος στις ελπίδες για πρωτάθλημα.

Τορίνο – Μπιλμπάο: Δυο ήττες… δρόμος για την Ατλέτικο (vid)

Ήταν στραβό το κλίμα… το φαγε και ο Ινιάκι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα θέλει να ξεχάσει για πάντα την τρέχουσα εβδομάδα. Μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να ολοκληρώσει πρόωρα την σεζόν. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με τα τέρματα των Ινιάκι Γουίλιαμς και Κάντρο ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες διατηρούσε η ομάδα του Σιμεόνε για πρωτάθλημα. Ο Ισπανός επιθετικός με το τέρμα του στο 73′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και ο Κέναν Κάντρο την ταφόπλακα στην Ατλέτικο.

Το Τορίνο και ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ άφησε… απόνερα στους «Ροχιμπλάνκος. Οι Μαδριλένοι παρουσιάστηκαν κακοί στο Σαν Μαμές παίρνοντας στο τέλος αυτό που τους αναλογούσε. Έχοντας για μεγάλο διάστημα του αγώνα ταυτόχρονα, Γκριεζμάν, Μοράτα και Ντιέγκο Κόστα η Ατλέτικο δεν κατάφερε να βρει ιδανική λύση στην επίθεση.

Το κάζο προ ολίγων ημερών από τον Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίστηκε και απόψε στην χώρα των Βάσκων. Αναμέτρηση που δεν χωρούσε γκέλα, κατέληξε σε τραγωδία ανάλογη με αυτή της περασμένης Τρίτης. Η Μπαρτσελόνα με την νίκη της Αθλέτικ προβάρει ήδη τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι «Μπλαουγκράνα» με νίκη στην έδρα της Μπέτις αύριο βράδυ φθάνουν στο +9 από τους Μαδριλένους.

Έμεινε «βυθισμένη» στο Τορίνο η Ατλέτικο

Από το πρώτο μέρος φάνηκε πως η αποψινή δοκιμασία της «Ατλέτι» δεν θα περνούσε με επιτυχία. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε όσο και αν προσπάθησε να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές του δεν τα κατάφερε. Εκείνοι παρέμειναν σκεπτόμενοι τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, βλέποντας ακόμη και στον ξύπνιο τους τον Πορτογάλο.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο συνέχισε και απόψε τις καλές της εμφανίσεις. Οι Βάσκοι με σωστή πίεση στο κέντρο και καλή κυκλοφορία της μπάλας μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Στο πρώτο μέρος μπορεί να μην κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Όμπλακ. Έφθασαν κοντά σε κάποιες περιπτώσεις όμως ο Σλοβένος και η άμυνά του διατήρησαν το μηδέν.

Στην επανάληψη όμως, τα πράγματα δεν θα μπορούσε να μην αλλάξουν. Η υπερπροσπάθεια του Τορίνο έφερε επιπλέον κούραση στους «Ροχιμπλάνκος». Κατά συνέπεια τα λάθη στην κυκλοφορία αποτέλεσαν το νούμερο ένα πρόβλημα, το οποίο έμελλε να τους καταδικάσει.

Στο 73′ η κωλυσιεργία του Χιμένεθ στην άμυνα έφερε την γρήγορη κόντρα για τους Βάσκους, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να ανοίγει με προβολή το σκορ για τους γηπεδούχους. Το σοκ δεν έγινε διαχειρίσιμο για την Ατλέτικο, με το Σαν Μαμές να σηκώνεται στο… πόδι και πάλι. Ο Κέναν Κάντρο με όμορφο σουτ έβαλε τέλος στην αναμέτρηση καθαρίζοντας από το 85′ την νίκη για την Αθλέτικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ