ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Έλειπε ο Κριστιάνο, χόρευε η… Τζένοα! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε και η Τζένοα το εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο, επικρατώντας με 2-0 της «άνοστης» Γιουβέντους και σπάζοντας το αήττητο της!

Έλειπε ο Κριστιάνο, χόρευε η… Τζένοα! (vid)

Κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που… καθάρισε. Βρήκε δίχτυα τρεις φορές κι οδήγησε τη Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε υπερπροσπάθεια κόντρα στους «ροχιμπλάνκος». Γι’ αυτό ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε την απόφαση να τον αφήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Τζένοα, την οποία πιθανόν υποτίμησε υπέρ του δέοντος. Οι Γενοβέζοι, όμως, αποδείχτηκαν σκληρά… καρύδι. Εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την απουσία του Κριστιάνο, αλλά και την «άδεια» Γιουβέντους, για να πανηγυρίσουν μια τεράστια νίκη (2-0), σπάζοντας παράλληλα το αήττητο της «γηραιάς κυρίας»!

Ρυθμός μηδέν, γκολ… μηδέν

Το παιχνίδι δεν είχε και πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο τέταρτο του. Ουσιαστικά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να… μετρήσουν η μια την άλλη, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη. Έπρεπε να φτάσει η αναμέτρηση στο 16′ για να σημειωθεί η πρώτη καλή ευκαιρία για την Τζένοα. Η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Σανάμπρια μέσα στην περιοχή, με τον Περίν να αποκρούει εντυπωσιακά στη γωνία του.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 30′ πλησίασαν στο 1-0. Ο Ρομέρο πήρε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, αλλά ο Ρουγκάνι έβαλε το σώμα του την τελευταία στιγμή κι έδιωξε. Η Γιουβέντους δεν μπορούσε να απειλήσει σχεδόν καθόλου στο πρώτο μέρος. Στο 43′, η Τζένοα είχε μια ακόμη καλή στιγμή ν’ ανοίξει το σκορ. Έπειτα από κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Ρολόν, ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Την «εκτέλεσε» ο πρώην

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν παρόμοιος μ’ εκείνον του πρώτου. Στο 56′, η Γιουβέντους βρήκε δίχτυα με τον Ντιμπάλα. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR. Ο λόγος ήταν ότι ο Τσαν που ξεκίνησε τη φάση βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους μετά το ακυρωθέν γκολ κι απείλησαν στο 63′, με τον Πάντεφ να σουτάρει και τον Περίν να μπλοκάρει. Εννιά λεπτά αργότερα, η πίεση τους απέφερε καρπούς.

Ο Πάντεφ πάσαρε στον Στουράρο έξω από την περιοχή στην αντεπίθεση κι εκείνος «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, κάνοντας το 1-0!

Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι είχε βάλει στα σχοινιά τη Γιουβέντους και συνέχιζε να πιέζει. Στο 78′, ο Κουάμε βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μετά από λάθος του Τσαν, όμως πλάσαρε λίγο άουτ. Ο,τι δεν κατάφερε ο Ιβοριανός επιθετικός σ’ εκείνη τη φάση, το πέτυχε ο Πάντεφ τρία λεπτά αργότερα.

Η Τζένοα έφυγε και πάλι στην κόντρα, με τον Κουάμε να γυρίζει στον έμπειρο φορ κι εκείνος να νικάει για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση τον Περίν!

Η Γιουβέντους δεν είχε το χρόνο, αλλά και τη δύναμη να αντιδράσει στα εναπομείναντα λεπτά, γνωρίζοντας την ήττα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Η «γηραιά κυρία» έμεινε στους 75 βαθμούς μετά από 28 αγωνιστικές, αλλά έχει ουσιαστικά «καθαρίσει» το πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στο +18 από τη δεύτερη Νάπολι. Από την άλλη, η Τζένοα πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της στη σεζόν κι ανέβηκε στη 12η θέση της Serie A με 33 βαθμούς.

Τζένοα (Τσέζαρε Πραντέλι): Ράντου, Περέιρα, Ρομέρο, Ζουκάνοβιτς, Κρισίτο, Ρολόν, Ραντοβάνοβιτς (75΄Βελόσο), Λεράγκερ, Λάζοβιτς (70′ Στουράρο), Κουάμε, Σανάμπρια (60′ Πάντεφ).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Κάσερες, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Κανσέλο (60′ Μπερναντέσκι), Τσαν, Πιάνιτς, Μπεντανκούρ (77′ Σπινατσόλα), Σάντρο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (71′ Κιν).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ