ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

L-Inter (vid)

Η Ίντερ βρέθηκε ξανά στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος νικώντας την Μίλαν (3-2) σε ένα υπέροχο ντέρμπι και αφήνοντάς τη στην τέταρτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά.

L-Inter (vid)

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Μίλαν υποδέχτηκε την Ίντερ στο γνωστό και ως νέρμπι ντέλλα Μαντονίνα. Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι το οποίο τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν αναφέρει πως έχει γίνει ήδη ρεκόρ εσόδων στην ιστορία της Serie A. Συνολικά 5.700.000 ευρώ να μπαίνουν στα ταμεία των “ροσονέρι”.

Η Μίλαν ήταν στην 3η θέση με 51 βαθμούς ενώ η Ίντερ είναι στην 4η με έναν βαθμό λιγότερο (50), ωστόσο το μομέντουμ ήταν υπέρ των “ροσονέρι”.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είναι αήττητη εδώ και 10 ματς πρωταθλήματος. Με 7 ισοπαλίες – 3 ήττες ο απολογισμός της μετά την ήττα με 1-0 στο “Σαν Σίρο” από την Φιορεντίνα στις 22 Δεκεμβρίου. Ενώ μετράει πέντε διαδοχικές νίκες στο Καμπιονάτο.

Στα του παιχνιδιού το θέαμα δεν μας απογοήτευσε ούτε λεπτό.  Από πολύ νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό η Ίντερ ανοίγει το σκορ μόλις στην πρώτη της ευκαιρία. Ο Πέρισιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λαουτάρο Μαρτίνες πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και την έστρωσε στον Βεσίνο, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων

Από εκεί και πέρα η Μίλαν προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση. Αυτή που έχανε τις ευκαιρίες σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν η Ίντερ. Με το γκολ του Βεσίνο στο 3′ η ομάδα του Σπαλέτι πήρε κεφάλι στο σκορ και το κράτησε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Καλύτερη εικόνα είχαν οι “νερατζούρι”. Με τους “ροσονέρι” να έχουν επηρεαστεί από το γκολ και μην έχουν βγάλει μέχρι στιγμής ισχυρή αντίδραση παρά τις ευκαιρίες που έφτιαξαν.

Στο δεύτερο μέρος το πάνω χέρι το είχε και πάλι η Ίντερ. Και πάλι με ενα γρήγορο γκολ κατάφερε μόλις στο 51ο λεπτό να κάνει το 2-0. Ο Πολιτάνο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά. Ο Ντε Φράι με εκπληκτική κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ντοναρούμα.

To παιχνίδι όμως δεν τέλειωσε εδώ. Το αντίθετο. Μόλις άρχισε. Η Μίλαν κατάφερε και μείωσε σε 2-1 με τον Μπακαγιόκο. Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μπακαγιόκο πρόλαβε τον Γκαλιαρντίνι. Με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Χαντάνοβιτς.

H Ίντερ βέβαια είχε την άμεση απάντηση και κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με πέναλτι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ανέλαβε την εκτέλεση και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντοναρούμα. Έτσι έκανε το 3-1 για τους “νερατζούρι”.

Η Μίλαν προσπάθησε στη συνέχεια και μείωσε ξανά στο σκορ για να κάνει το 3-2. Σε εκτέλεση φάουλ από τον Σούσο, πήρε την κεφαλιά ο Ρομανιόλι και απομάκρυνε ο Ντ’Αμπρόζιο. Με τη μπάλα να φτάνει στον Μουσάτσιο και εκείνον να νικάει τον Χαντάνοβιτς από κοντά.

Από κει και πέρα το παιχνίδι μετατράπηκε σε ένα απέραντο ροντέο. Τα μαρκαρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Μάλιστα σε μία φάση ο ρέφερι της αναμέτρησης έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Κόντι.

Ο διαιτητής όμως είδε στο ριπλέι πως ο Κόντι βρήκε τον Μαρτίνες με το πόδι που είχε χαμηλά και όχι αυτό που ύψωσε. Έτσι αντί για κόκκινη του έδειξε κίτρινη κάρτα.  Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε παρά τα 8 λεπτά των καθυστερήσεων.

Η Ίντερ πήρε πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη τυπικά γηπεδούχο Μίλαν με 3-2. Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ανάγκασε τη Μίλαν στη πρώτη της αποτυχία στο πρωτάθλημα μετά από 10 ματς. Πιο συγκεκριμένα από τις 22 Δεκεμβρίου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ