ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μανωλάς και Βαράν στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ

Έτοιμοι για ένα καυτό καλοκαίρι μεταγραφικά είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι πρόθυμοι να κινηθούν για τους Κώστα Μανωλά και Ραφαέλ Βαράν.

Μανωλάς και Βαράν στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ

Ο ερχομός του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει δώσε άλλον αέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχουν καταφέρει να σώσουν μια χρονιά που πριν λίγους μήνες έμοιαζε χαμένη. Πλέον, παλεύουν στα ίσια για μια θέση στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ βρίσκονται στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα.

Όλα αυτά, έχουν ανοίξει την όρεξη των διοικούντων της ομάδας. Έτσι, υπάρχει πρόθεση για δυναμικό μπάσιμο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μία θέση στην οποία οι “Κόκκινοι” του Μάντσεστερ χρειάζονται ενίσχυση είναι αυτή του κέντρου της άμυνας. Το περασμένο καλοκαίρι, η μοναδική προσθήκη εκεί ήταν ο Ντιόγκο Νταλότ. Φέτος όμως, τα πράγματα αναμένονται διαφορετικά.

Βαράν και Μανωλάς οι υποψήφιοι

Ο πρώτος στόχος των Άγγλων είναι ο Ραφαέλ Βαράν. Ο Γάλλος στόπερ ακούγεται κάθε καλοκαίρι για την ομάδα του Σόλσκιερ, όμως παραμένει στη Ρεάλ. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει το καλοκαίρι, με τον 26χρονο να σκέφτεται την αποχώρηση. Αυτή την εξέλιξη θέλουν να εκμεταλλευτούν στη Γιουνάιτεντ και να κάνουν τελικά τον διεθνή άσο κάτοικο “Ολντ Τράφορντ”.

Επίσης, στο στόχαστρο των “Κόκκινων Διαβόλων” βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας αμυντικός διανύει την πέμπτη του σεζόν στη Ρόμα και έχει δείξει πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, όπως και με τον Βαράν, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του παίζει στα ρεπορτάζ της αγγλικής ομάδας. Ακόμα, η περίπτωσή του φαντάζει πιο βολική οικονομικά, καθώς η ρήτρα του είναι λίγο πάνω από τα 35 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η αγγλική ομάδα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί και για τους δύο παίκτες. Τέλος αναμένεται ενίσχυση και στην επίθεση, με το όνομα του Αντουάν Γκριεζμάν να παίζει δυνατά.

Τη φετινή σεζόν ο Μανωλάς έχει σκοράρει 2 γκολ και έχει δώσει 1 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρόμα. Από την άλλη, ο Βαράν έχει πετύχει ισάριθμα τέρματα σε 35 συμμετοχές, ενώ δεν έχει μοιράσει κάποια τελική πάσα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ