ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Φερνάντο Τόρες: Ο “El Nino” μεγάλωσε! (vid)

Ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία με τα γκολ του σε όποια ομάδα και αν πήγε έχει γενέθλια. Το "παιδί" μεγάλωσε. Χρόνια πολλά Φερνάντο Τόρες.

Φερνάντο Τόρες: Ο “El Nino” μεγάλωσε! (vid)

Την καριέρα του Φερνάντο Τόρες πολλοί ποδοσφαιριστές θα τη ζήλευαν. Τα γκολ του; Θα τα ήθελαν πολλοί επιθετικοί. Το ίδιο και τα τελειώματά του. Ο Ισπανός φορ στα “ντουζένια” του ήταν ένα καθαρόαιμο. Δεν τον έπιανε κανείς. Δεν τον έφτανε κανείς.

Στα “καλά” του ο τύπος από την Φουενλαμπράδα έκανε… πλάκα. Είτε στη Λα Λίγκα. Είτε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Η αλήθεια είναι πως ο “el nino” από τότε που πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι ξεκίνησε να πέφτει.

Από εκεί που ήταν ο απόλυτος εφιάλτης για κάθε αμυντικό, έγινε ένα σύντομο ανέκδοτο. Ακόμη και σήμερα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έκανε μία τέτοια “κοιλιά”, ενώ βρισκόταν στο πικ της καριέρας του. Παρόλα αυτά ο Τόρες έχει κάνει πολλά πράγματα που θα θυμόμαστε για αρκετά χρόνια.

Mεγάλωσε και ο Τόρες!

Στα 35 του ο Τόρες βρίσκεται στην Ιαπωνία. Και εκεί κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Να σημειώνει γκολ. Να πανηγυρίζει με τον αντίχειρα στο στόμα. Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια όταν μπήκε στα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ένα παιδί από τα “σπλάχνα” των “ροχιμπλάνκος”. Στα 17 του δεν τον ήξερε κανείς. Όλοι τον φώναζαν “το παιδί”. Εξού και το παρατσούκλι “El nino”. Από μικρός όμως είχε μεγάλες ευθύνες. Στα 19 του έγινε ο αρχηγός της “Ατλέτι” της ομάδας που υποστήριζε από πιτσιρικάς. Της ομάδας που ήταν οπαδός ο παππούς του. Αυτός άλλωστε του κόλλησε το “μικρόβιο”.

Αυτός ο μικρός έμελλε να κάνει όργια στην Αγγλία με τη Λίβερπουλ. Αυτός έμελλε να βάλει το πιο σημαντικό γκολ στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου κόντρα στη Γερμανία στον τελικό του Euro 2008. Ένα τέρμα που έδωσε στους “φούριας ρόχας” τη δύναμη να κυριαρχήσουν στον κόσμο λίγο αργότερα.

Αυτός που γύρισε στην ομάδα της καρδιά του, αλλά έφυγε όταν κατάλαβε ότι είναι… βάρος. Αυτός που γιορτάζει σήμερα. Ο Φερνάντο Τόρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ