ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Και οι 11 ήταν υπέροχοι

Για άλλη μια εβδομάδα, ο κόουτς του "Βασιλιά" έβγαλε την δική του ενδεκάδα με τους κορυφαίους από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Και οι 11 ήταν υπέροχοι

Άλλη μια αγωνιστική στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα ανήκει στο παρελθόν. Ο Βασιλιάς φέρνει και πάλι τον δικό του προπονητή για να διαλέξει την κορυφαία ενδεκάδα. Κάποιοι παραμένουν σταθεροί, ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις.

Ο κόουτς επέλεξε….

Τερματοφύλακας

Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον)

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του Μουντιάλ έχει παρασυρθεί από τη μέτρια πορεία της Έβερτον. Ωστόσο στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι ο Άγγλος ήταν και πάλι εξαιρετικός. Αυτό αποτειπώνεται και από το γεγονός πως κράτησε το “μηδέν” κόντρα σε μια εξαιρετική επιθετική γραμμή.

Αριστερό μπακ

Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μετά από μια δύσκολη περίοδο ο Μαρσέλο επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζινεντίν Ζινταν του έδειξε εμπιστοσύνη και ο Βραζιλιάνος τον δικαίωσε. Οι γνωστές του κούρσες έκαναν την εμφάνιση τους, ενώ η συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι ήταν καταλυτική.

Αριστερό στόπερ

Στέφαν Ντε Φράι (Ίντερ)

Το μεγάλο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην Ιταλία. Οι “νερατζούρι” ήταν αυτοί που πανηγύρισαν με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Ένας από τους κορυφαίους του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν ο Ντε Φράι και μάλιστα ήταν σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας του.

Δεξί στόπερ

Νταν Αξέλ Ζαγκαντού (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Ένα διπλό που μπορεί να αποδειχθεί “χρυσό” για την μάχη του τίτλου πήρε η Μπορούσια Ντόρτμουντ στην έδρα της Χέρτα. Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 3-2 στο φινάλε. Ο Αξέλ Ζαγκαντού ήταν αυτός που έκανε το 2-2 και άνοιξε το δρόμο για την μεγάλη ανατροπή.

Δεξί Μπακ

Ράφαελ (Λυών)

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ράφαελ. Πολλά ανεβάσματα από το δεξί άκρο της άμυνας και συνεχόμενα ρήγματα στην πλευρά της Μονπελιέ. Σε μια από αυτές τις επελάσεις έκανε την σέντρα για το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Αμυντικό χαφ

Τιμουντέ Μπακαγιόκο (Μίλαν)

Παρά το γεγονός πως έφυγε ηττημένος από το “Σαν Σίρο” δεν θα μπορούσε να λείπει από την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής. Ο Ιβοριανός χαφ σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του λίγα λεπτά μετά το 2-0 της Ίντερ. Το τέρμα που πέτυχε, αλλά και τα τρεξίματα του δεν ήταν αρκετά για την Μίλαν.

Εσωτερικό χαφ

Ανχέλ Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν)

Θα περίμενε κανείς τα παιχνίδια της Λιγκ 1 να έχουν μορφή αγγαρείας για τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν. Σίγουρα ο Ανχέλ Ντι Μαρία δεν το βλέπει έτσι. Ο Αργεντινός πέτυχε δυο γκολ κόντρα στην Μαρσέιγ και έδωσε μια ασίστ. Το ένα το τέρμα ήρθε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Εσωτερικό χαφ

Χάμες Ροντρίγκες (Μπάγερν Μονάχου)

Μπορεί ο Χάμες να μην μας έχει συνηθίσει σε πολλά γκολ, αλλά κόντρα στην Μάιντζ το έκανε και με το παραπάνω. Ο Κολομβιανός πέτυχε χατ τρικ και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος και η ομάδα του στην Μπουντεσλίγκα.

Αριστερό εξτρέμ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Τι να πει κανείς για την εμφάνιση του Μέσι κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις; Πέτυχε τρία από τα τέσσερα γκολ της Μπαρτσελόνα και μάλιστα το ένα ήταν αριστούργημα. Η νέα του παράσταση ανάγκασε τους φίλους των γηπεδούχων να φωνάξουν ρυθμικά το όνομα του σαν μια υπόκλιση στο ταλέντο του.

Δεξί εξτρέμ

Γκόραν Πάντεφ (Τζένοα)

Η Τζένοα πήρε μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους και θα ήταν άδικο να μην υπάρχει παίκτης της στην καλύτερη ενδεκάδα. Ο Γκόραν Πάντεφ πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και σε λίγα λεπτά κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ και να δώσει μια ασίστ για το 2-0 της ομάδας από την Γένοβα.

Κεντρικός επιθετικός

Ραούλ Χιμένεθ (Γουλβς)

Δεν υπήρχε μόνο δράση στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας. Το Σαββατοκύριακο έγιναν και παιχνίδια για το Κύπελλο Αγγλίας. Σε ένα από αυτά η Γουλβς έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ραούλ Χιμένεθ άνοιξε το δρόμο για την νίκη της ομάδας του και κέρδισε μια θέση στην ενδεκάδα του Βασιλιά.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ