ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Σύζυγος Αστόρι: «Για μένα κάθε μέρα είναι 4 Μαρτίου»

Η Φραντσέσκα Φιορέτι, έναν χρόνο και κάτι μετά τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι, μίλησε για τον ένα χρόνο ζωής χωρίς τον Ιταλό αμυντικό.

Σύζυγος Αστόρι: «Για μένα κάθε μέρα είναι 4 Μαρτίου»

Ήταν 4 Μαρτίου του 2018. Φαινομενικά μια μέρα σαν όλες τις άλλες για τη Φιορεντίνα. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας προετοιμάζονταν για την αναμέτρηση κόντρα στην Ουντινέζε. Οι παίκτες κατέβηκαν για να πάρουν πρωινό στο ξενοδοχείο. Κάποιος, όμως, έλειπε. Ήταν ο Νταβίντε Αστόρι. Οι συμπαίκτες του τον αναζήτησαν. Όταν τον βρήκαν, όμως, ήταν πλέον αργά…

Ο Ιταλός αμυντικός είχε πάθει ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το ιταλικό ποδόσφαιρο.  Άφησε πίσω του την γυναίκα του, Φραντσέσκα Φιορέτι, και την κόρη τους, Βιτόρια, η οποία είναι σήμερα τριών ετών. Από τον θάνατο του 31χρονου στόπερ έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος και η σύζυγος του μίλησε σε συνέντευξη της για το χαμό του, το διάστημα χωρίς τον αγαπημένο της άνθρωπο και πώς έχει καταφέρει να απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Φιορέτι:

«Πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει αν κοιμήθηκα την 4η Μαρτίου και τους απάντησα πως για μένα κάθε μέρα είναι 4 Μαρτίου. Ό,τι και αν κάνω, σκέφτομαι πως ο Νταβίντε δεν είναι πλέον δίπλα μου. Ήταν μία τραγωδία για μένα. Ήταν ένας βασανιστικός, δύσκολος και απαιτητικός χρόνος για μένα. Δεν ήξερα πως ήμουν τόσο δυνατή. Έπρεπε να βρω την ενέργεια και το κουράγιο που δεν ήξερα καν αν έχω, για να αντεπεξέλθω. Πριν ήμουν η Φρα, ένα κορίτσι της ηλικίας μου, έπειτα έγινα η Φραντσέσκα, μία γυναίκα που αντιμετωπίζει προκλήσεις που δεν φανταζόταν ποτέ ότι μπορούσε να ξεπεράσει.

Συχνά σκέφτομαι πώς θα συμπεριφερόταν αν ήταν στη θέση μου. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον πόνο. Στην αρχή, φοβόμουν τα πάντα. Για πολλούς μήνες δεν άνοιγα την τηλεόραση ούτε κοιμόμουν στο δωμάτιό μας. Φοβόμουν πως δεν θα μπορώ πλέον να φροντίζω την κόρη μου. Μία ημέρα μετά τον θάνατο του Ντάβιντε πήγα σε παιδοψυχολόγο, η οποία με βοήθησε. Ήμουν εντελώς μπερδεμένη. Είμαι πολύ χαρούμενη που η μνήμη του έχει μείνει ζωντανή και ακούω από πολλούς ότι ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και όντως ήταν.

Είμαι 30 χρόνων και πολλές φορές σκέφτομαι πως είναι αδύνατο να ερωτευτώ ξανά, αλλά ακόμα ελπίζω να ανακαλύψω καινούρια μέρη, να γελάσω ξανά και να πηγαίνω για φαγητό με φίλους».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ