Εθνικές Ομάδες

50 εκατομμύρια Αργεντίνοι, ένας Λιονέλ Μέσι (vid)

Η εθνική Αργεντινής ξεκινά μέσω των φιλικών με Βενεζουέλα και ΗΠΑ την νέα της εποχή, με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού και την Ομοσπονδία να την προλογίζει με εκπληκτικό βίντεο.

Δεν άντεξε μακριά της ο Λιονέλ Μέσι. Ο 32χρονος σταρ της Μπαρτσελόνα επιστρέρει στην «αλμπισελέστε» έτοιμος να κάνει πράξη αυτό που θέλουν όλοι οι συμπατριώτες του. Να φέρει τίτλους στην χώρα! Η αρχή γίνεται με το αποψινό φιλικό κόντρα στην Βενεζουέλα, εκεί όπου ο Σκαλόνι αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Η Ομοσπονδία της χώρας από την μέρα της απόφασης της επιστροφής του Μέσι, έχει δείξει με κάθε δυνατό τρόπο τον ενθουσιασμό της. Με εκπληκτικά βίντεο στοχεύει στο να γεννήσει ξανά την ελπίδα στους συμπατριώτες της.

Όλοι οι κορυφαίοι Αργεντίνοι και ο Λιονέλ Μέσι

Το βίντεο το οποίο εμπλέκει εννέα προσωπικότητες από την χώρα της Λατινικής Αμερικής. Από τον Μανού Τζινόμπιλι στον Κάρλος Γκαρντέλ. Και από την Σαμπατίνι (άλλοτε τενίστρια) στον Πιαντσόλα (συνθέτης του τάνγκο).

Όλες τους μεγάλες προσωπικότητες της χώρας στέκονται στο πλάι του Λιονέλ Μέσι, με την Ομοσπονδία να συνθέτει ένα ξεχωριστό βίντεο.

Ο πλανήτης «Μέσι» ξεκινά τις υποχρεώσεις του – ξανά – με το εθνόσημο στο στήθος με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Βενεζουέλα και ΗΠΑ. Δύο φιλικά τεστ που θα δώσουν στον Σκαλόνι εικόνες για το πως μπορεί η ομάδα του να πορευτεί στο επόμενο διάστημα, βάζοντας πλώρη για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Εκεί όπου ο Λιονέλ Μέσι έχει φθάσει δύο φορές στην πηγή χωρίς όμως να πιεί… νερό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ