ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ποιόν σέντερ φορ πρέπει να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης; (Poll)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αντιμέτωπη με κρίσιμες αποφάσεις.

Ποιόν σέντερ φορ πρέπει να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης; (Poll)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τα πάντα τη φετινή σεζόν, και μετά από χρόνια, ζει μια δυνατή κρίση. Η κίνηση του Πέρεθ να φέρει τον Ζιντάν, ζέστανε τον κόσμο και τον έκανε να ονειρεύεται ξανα επιτυχίες. Είναι δεδομένο, ότι στη «Βασίλισσα» σχεδιάζουν από τώρα τις κινήσεις τους για το καλοκαίρι. Η ομάδα χρειάζεται σημαντικές μεταγραφές και υπάρχει η αίσθηση ότι θα τις πραγματοποιήσει. Εξάλλου, λογικά δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να υπογράψει ο Ζιζού.

Ο Εντέν Αζάρ μοιάζει να είναι ο πρώτος που θα φορέσει τα λευκά. Πρόκειται για μια καίρια προσθήκη που αυτομάτως ανεβάζει επίπεδο τη Ρεάλ. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες ανάγκες. Μία από τις πιο βασικές, είναι αυτή του σέντερ φορ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε, και πήρε μαζί του καμιά… 50αριά γκολ το χρόνο. Ο Καρίμ Μπενζεμά το παλεύει, αλλά είναι φανερό ότι πλέον δεν μπορεί να αποδώσει όπως κάποια χρόνια πριν. Η Ρεάλ χρειάζεται ένα κανόνι για την κορυφή της επίθεσης, και η τελική επιλογή της παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Κατά καιρούς, έχει ακουστεί ότι η «Βασίλισσα» ενδιαφέρεται για εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στο «9». Ποιός όμως ταιριάζει καλύτερα στους Μαδριλένους; Το Sportsking.gr καταγράφει τις λύσεις στην εξίσωση του νέου σέντερ φορ της Ρεάλ, με βάση φυσικά και τις πληροφορίες για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η ομάδα για συγκεκριμένους παίκτες.

ΚΙΛΙΑΝ ΜΠΑΠΕ

Πλεονεκτήματα: Είναι μόλις 20 ετών. Παγκόσμιος πρωταθλητής. Κάνει… μπαμ, ότι θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ποδοσφαιρικό στερέωμα μετά την απόσυρση των Μέσι και CR7. Γρήγορος, δυνατός, killer, και με νοοτροπία νικητή. Άλλωστε, όταν ακόμα ήταν κάτω των 18, έκανε όργια με τη Μονακό και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, απέναντι στην πανίσχυρη Παρί. Τα προσόντα του είναι ασύγκριτα και φαίνεται να μην έχει «καβαλήσει το καλάμι». Επιπλέον, κατάγεται από την ίδια χώρα με τον Ζιντάν, κάτι που είναι  σημαντικό για τη μεταξύ τους χημεία.

Μειονεκτήματα: Τι άλλο, εκτός από την τιμή του. Η Παρί δαπάνησε 180 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, και δεν σκοπεύει να τον «σκοτώσει». Η Ρεάλ πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, έχοντας και ένα γήπεδο να ανακατασκευάσει, και να κάνει μεταγραφές και σε άλλες θέσεις. Πραγματικά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο αρνητικό στην περίπτωση του Μπαπέ. Αποτέλεσμα εικόνας για mbappe world cup

ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ

Πλεονεκτήματα: Εκπληκτικός στο one touch παιχνίδι, με το ένστικτο του γκολ σε… άλλο level. Οι αριθμοί του με την Ίντερ τα λένε όλα. Αν την πάρει εκεί που θέλει, σπάνια αστοχεί. Είναι ηγέτης και το περιβραχιόνιο των Nerazzurri τον έχει εξελίξει σε αυτό το κομμάτι. Η επάφη του με τα δίχυα είναι τρομακτική, και αυτό που λείπει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μειονεκτήματα: Δύσκολα δημιουργεί για τον εαυτό του. Αντίθετα, περιμένει τη μπάλα… συστημένη για να σκοράρει. Ακόμη, είναι ιδιότροπος χαρακτήρας και περνάει… περίεργες φάσεις. Η ψυχολογία του αλλάζει πολύ συχνά, και αυτό επηρεάζει την απόδοσή του. Αποτέλεσμα εικόνας για icardi

ΝΕΪΜΑΡ

Πλεονεκτήματα: Όταν είναι υγιής, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Έχει εμπειρία από τη La Liga, την οποία έχει κατακτήσει με την Μπαρτσελόναμ και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Εδώ και καιρό, ακούγεται ότι είναι η καψούρα του Φλορεντίνο Πέρεθ. Για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, τα λόγια είναι περιττά.

Μειονεκτήματα: Τα τελευταία χρόνια είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και απουσιάζει από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του. Δεν είναι καθαρόαιμος σέντερ φορ, και τα σωματικά χαρακτηριστικά του ίσως δεν τον βοηθάνε να αγωνιστεί σε αυτήν τη θέση. Και εδώ, η τιμή αναμένεται αστρονομική, αφού συνιστά την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αποτέλεσμα εικόνας για neymar

ΧΑΡΙ ΚΕΪΝ

Πλεονεκτήματα: Αν και πολλοί δεν τον πιστεύανε, ο Κέιν έχει βαλθεί να τους διαψεύσει όλους. Απανωτές χρονιές είναι από τους κορυφαίους σκόρερ της Premier League, καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά του. Σωστός εκτελεστής, θέλει λίγες τελικές για να βρει το γκολ. Ιδιαίτερα ευφυής ποδοσφαιρικά και σε καλή ηλικία,μπορεί να προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης τα γκολ που της λείπουν.

Μειονεκτήματα: Δεν έχει δοκιμαστεί σε ομάδα με τεράστια πίεση. Η Τότεναμ είναι μεν σπουδαίο club, αλλά κάθε χρόνο πραγματοποιεί υπερβάσεις και δεν υπάρχει η απαίτηση για τίτλους. Τουλάχιστον, όχι όπως στη Ρεάλ. Δεν είναι ο πιο γρήγορος παίκτης του κόσμου, και τις περισσότερες φορές περιμένει να του σερβίρουν το γκολ. Τα χαρακτηριστικά του (τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα, κορμί), είναι αμφίβολο αν ταιριάζουν σε μια ομάδα σαν τη «Βασίλισσα». Αποτέλεσμα εικόνας για harry kane 2019

Τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης;

Οι παραπάνω, είναι οι επιθετικοί που τα ονόματά τους έχουν παίξει κατά καιρούς για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν αποκλείεται ο Πέρεθ να αγοράσει κάποιον από αυτούς, αλλά και να κάνει την έκπληξη με κάποιον άλλο, που δεν έχει εντοπιστεί στα ρεπορτάζ. Στη Ρεάλ λοιπόν το σκέφτονται σοβαρά. Μπορείτε όμως, να αποφασίσετε… εσείς για αυτούς!

Το Sportsking.gr σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε σε ποιόν θα δίνατε το χρίσμα, αν ήσασταν στη θέση του Ζινεντίν Ζιντάν:

Ποιόν θα επιλέγατε για σέντερ φορ στη Ρεάλ;

Μπαπέ
Ικάρντι
Νεϊμάρ
Κέιν
Created with PollMaker

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ