Βρήκε τον διάδοχο του Λιορίς η Τότεναμ

Το οικονομικό βάρος για την ανέγερση του νέου γηπέδου έλαβε τέλος στην Τότεναμ, με τα «Σπιρούνια» να βάζουν πλέον πλώρη για την ανανέωση του ρόστερ τους με ποιοτικές λύσεις.

Τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας περνούν χωρίς τίτλο για την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι επί εποχής Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχουν παρουσιάσει υψηλού επιπέδου απόδοση, όμως αγνοούν την κορυφή. Τα τελευταία χρόνια άπαντες στον σύλλογο είχαν μόνο μία σκέψη στο μυαλό τους. Το νέο γήπεδο. Το υπερσύγχρονο νέο Γουάιτ Χαρτ Λέι είναι πλέον γεγονός.

Με την εκπλήρωση αυτού του τεράστιου βήματος, το κόστος του οποίου άγγιξε το ένα δις ευρώ τα «Σπιρούνια» τρέχουν ήδη στο επόμενο σκαλί. Αυτό δεν είναι άλλο από την ενίσχυση της ομάδας με σκοπό την επίτευξη στόχων. Οι Λονδρέζοι διψούν για τίτλους, θέλουν να γευτούν την χαρά της επιτυχίας, όμως το υπάρχον ρόστερ έχει δείξει το ταβάνι του.

«Ματιές» στον Θωμά Στρακόσια από την Τότεναμ

Με τον Ούγκο Λιορίς να βρίσκεται αισίως στα 32 του, ο λονδρέζικος σύλλογος αναζητά με ηρεμία τον διάδοχό του. Έναν τερματοφύλακα που στο βάθος του χρόνου θα διαδεχθεί τον Γάλλο διατηρώντας την θέση «1» σε πλήρη ασφάλεια.

Σημερινό δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου εμπλέκει στο ρεπορτάζ των «Σπιρουνιών», τον τερματοφύλακα της Λάτσιο, Θωμά Στρακόσια. Ο 24χρονος Αλβανός έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες με την σταθερότητά του. Στην Σέριε Α οι εμφανίσεις του διατηρούν ακόμη μία χρονιά τους Ρωμαίους εντός ευρωπαϊκής τροχιάς. Η ρήτρα αποδέσμευση του ταλαντούχου τερματοφύλακα αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ