ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Κιν έβγαλε στη σέντρα τον… πατέρα του! (pic)

Ο Μόιζε Κιν έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στον πατέρα του, που παραπονέθηκε για χρέη της Γιουβέντους προς το πρόσωπο του!

Ο Κιν έβγαλε στη σέντρα τον… πατέρα του! (pic)

Ο Μόιζε Κιν είναι το πιο «καυτό» όνομα στο ιταλικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους ήταν ήδη ο πρώτος παίκτης γεννημένος μετά το 2000 που, έπαιξε και σκόραρε σ’ ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και που αγωνίστηκε στο Champions League. Εδώ και λίγες ημέρες πρόσθεσε στα κατορθώματα ένα με την εθνική Ιταλίας. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έγινε ο πρώτος παίκτης που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα, που σκόραρε με τη «σκουάντρα ατζούρα».

Αυτό το πέτυχε το περασμένο Σάββατο (23/3) κόντρα στην Φινλανδία (2-0). Μάλιστα βρήκε για δεύτερο σερί παιχνίδι δίχτυα, αυτή τη φορά κόντρα στο Λιχτενστάιν (6-0) το βράδυ της Τρίτης (26/3).  Άπαντες έσπευσαν να αποθεώσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που απόλαυσε αυτές τις ημέρες με την ψυχή του. Ωστόσο, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής είχε να αντιμετωπίσει κι έναν λόγο για να μη χαρεί αυτό το διάστημα της καριέρας του. Κι αυτό γιατί ο πατέρας του, λίγο πριν το δεύτερο παιχνίδι της Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2020, υποστήριξε πως η Γιουβέντους δεν τον έχει εξοφλήσει για τη συμφωνία που έκανε μαζί της για την παραμονή του γιου του.

«Ο Μόιζε υποστήριζε την Ίντερ ως παιδί επειδή αγαπούσε τον Ομπαφέμι Μάρτινς . Έπαιζε στην Τορίνο αλλά τον έστειλα στην Γιουβέντους επειδή είμαι φαν των μπιανκονέρι. Έχω χωρίσει με τη μητέρα του Μόιζε και εκείνη στο παρελθόν ήθελε να πάει το παιδί στην Αγγλία. Υποσχέθηκα στην Γιουβέντους ότι θα τον κρατούσα στην Ιταλία αλλά ήθελε για αντάλλαγμα δύο τρακτέρ. Μου απάντησαν πως αυτό δεν ήταν πρόβλημα αλλά δεν τα έχω ακόμα λάβει, τώρα δεν μου δίνουν καν εισιτήρια για να πηγαίνω στα ματς και δεν απαντούν στις κλήσεις μου», δήλωσε ο Μπιόρου Κιν.

Τα… πήρε με τον πατέρα του ο Κιν

Τα λόγια του πατέρα του, έκαναν «τρελό» τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που αντέδρασε μέσω Instagram. Σε story που ανέβασε στο προφίλ του ο Κιν καταφέρθηκε εναντίον του πατέρα του, τονίζοντας πως οφείλει μόνο στη μητέρα του τα όσα είναι αυτή τη στιγμή.

«Τρακτέρ; Δεν ξερω σε τι πράγμα αναφέρεται. Εάν είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη μητέρα μου. Με αυτό τα είπα όλα! Και μην ξεχνάτε ποιος σας έδινε τροφή όταν ήσασταν στην κοιλιά της μητέρας σας», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Κιν στο Instagram.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ