ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζεται να «σπάσει» τα ταμεία της για ενίσχυση η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ετοιμάσει τη μεταγραφική της λίστα για το καλοκαίρι και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα θα χρειαστεί να... ξοδευτεί αρκετά.

Ετοιμάζεται να «σπάσει» τα ταμεία της για ενίσχυση η Γιουνάιτεντ!

Η παραμονή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον και επίσημη από το πρωί της Πέμπτης (28/3). Ο Νορβηγός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους». Και πως να μη γινόταν κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που μετάλλαξε εντελώς την ομάδα. Ένα ρόστερ που υπό τον Ζοσέ Μουρίνιο απογοήτευε, στα χέρια του έχει γίνει «μηχανή». Ήδη μετράει 14 νίκες σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μπει στο… κόλπο για την τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και στα προημιτελικά του Champions League.

Στόχοι για όλα τα… γούστα από τη Γιουνάιτεντ

Ωστόσο, το έργο του Σόλσκιερ δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Κι αυτό γιατί μπροστά του έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου θα πρέπει να ενισχύσει την ομάδα με σκοπό τη διεκδίκηση τίτλων. Ο Νορβηγός τεχνικός έχει ήδη ετοιμάσει τη μεταγραφική λίστα του. Η «Daily Mail» αποκάλυψε το κόστος αυτής της λίστας, το οποίο φτάνει στα 455 εκατ. ευρώ! Πρώτος στόχος είναι ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα της Κρίσταλ Πάλας. Ο 21χρονος μπακ διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τους «αετούς», οι οποίοι τον κοστολογούν στα 47 εκατ. ευρώ.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Ζοάο Κανσέλο της Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος αγωνίζεται και αυτός στη θέση του δεξιού μπακ κι έχει συμβόλαιο με τη «γηραιά κυρία» ως στο 2023. Εάν η Γιουνάιτεντ κινηθεί τελικά για την απόκτηση του θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 75 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Το τρίτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα είναι εκείνο του Σαούλ Νίγκεζ. Ο Ισπανός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ αρκετά δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν «κλεισμένο» στη Μάντσεστερ Σίτι.  Ωστόσο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα κάνουν την προσπάθεια τους με πρόταση 95.000.000 ευρώ.

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική «καψούρα» του Σόλσκιερ είναι και ο Ίβαν Ράκιτιτς. Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, μετά και την έλευση του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Η λύση του 31χρονου Κροάτη είναι αρκετά πιο φθηνή από εκείνη του Σαούλ. Βλέπετε, για να τον αποκτήσει η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να δαπανήσει περί τα 65 εκατ ευρώ. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μι από αυτές είναι και ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός μέσος δύσκολα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα θα κάνει την προσπάθεια της με μια πρόταση ύψους 105 εκατ. ευρώ. Τη λίστα ολοκληρώνει ο Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μέσος είναι ο ιδανικός στο μυαλό του Σόλσκιερ για να ελέγχει τα πάντα στο χώρο του κέντρου. Γι’ αυτό και η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει 60.000.000 στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον αποκτήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ