Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κουρτουά: «Μου αρέσουν περισσότεροι οι οπαδοί της Ρεάλ, από αυτών της Ατλέτικο»
Ρεάλ Μαδρίτης

Κουρτουά: «Μου αρέσουν περισσότεροι οι οπαδοί της Ρεάλ, από αυτών της Ατλέτικο»

Ο Βέλγος έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης....

28.03.2019 | 11:48

Ο Τιμπό Κουρτουά προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί και θα φέρει αντιδράσεις! Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με τους φίλους της Ατλέτικο

Ο Κουρτουά πλέον αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας περάσει ωστόσο και από την μισητή για τους «μερένχες» Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Βέλγος πλήρωσε με γιουχάρισμα και ακραίες αντιδράσεις την επιλογή του να αγωνιστεί στην βασίλισσα. Όπως θυμάστε στο πρόσφατο Μαδριλένικο ντέρμπι, όταν και οι φίλοι των «ροχιμπλάνλος» περίμεναν με ανυπομονησία τον Κουρτουά. Όχι για να τον χειροκροτήσουν και να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά στην ομάδα τους, αλλά για να τον αποδοκιμάσουν.

Πάντως ο άσος των «μερένχες» δεν θέλει να ηρεμήσει την κατάσταση, έτσι δείχνει τουλάχιστον με τις δηλώσεις του

Συγκεκριμένα ο Κουρτουά φρόντισε να εξυμνήσει τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως είναι ανώτεροι από αυτών της Ατλέτικο!

«Σαφώς και υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι οπαδοί μας είναι πιο απαιτητικοί και μου αρέσει αυτό. Επίσης, δεν συγκρίνεται το Καλντερόν με το «Μπερναμπέου», στην Ρεάλ υπάρχουν πολλά πράγματα, όπως το προπονητικό κέντρο που είναι το καλύτερο», ανέφερε.

«Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές με την Ατλέτικο, δεν λέω το αντίθετο. Είμαι ευγνώμων προς μερικούς ανθρώπους της ομάδας. Με αρκετούς ποδοσφαιριστές έχω καλή σχέση, όπως με τον Φελίπε και τον Ντιέγκο Κόστα», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version