Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θα ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του ο Ικάρντι!
Ίντερ

Θα ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του ο Ικάρντι!

Ο Μάουρο Ικάρντι επέστρεψε στις προπονήσεις της Ίντερ και αναμένεται να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του.

28.03.2019 | 16:41

Το σήριαλ μεταξύ Μάουρο Ικάρντι και Ίντερ φαίνεται πως οδεύει προς το τέλος του. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους είχαν «παγώσει» πριν λίγο καιρό. Οι «νερατζούρι» είχαν αφαιρέσει το περιβραχιόνιο. Η κίνηση αυτή εξόργισε τον Αργεντινό φορ, που αποφάσισε να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δύο πλευρών εξομαλύνθηκαν. Όλα δείχνουν ότι ο 26χρονος επιθετικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Μιλάνου από το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, για το υπόλοιπο της σεζόν θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα τους.

Ζητάει συγνώμη κι επιστρέφει ο Ικάρντι

Επομένως, θα πρέπει να βελτιώσει τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του. Ο Ικάρντι αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της Ίντερ για το παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο την Κυριακή (31/3). Ωστόσο, έχει να κάνει μια ακόμη πράξη για να εξιλεωθεί πλήρως. Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» ο Αργεντινός φορ θα κληθεί να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (28/3). Ο Ικάρντι θα τεθεί ενώπιον των συμπαικτών του και του προπονητή του στους «νερατζούρι», Λουτσιάνο Σπαλέτι και θα τους ζητήσει συγνώμη για τα όσα συνέβησαν με την ομάδα, αλλά και την απουσία τους από τις υποχρεώσεις της. Έτσι, θα επισημοποιηθεί και η επανένταξη του στην Ίντερ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version