Μπαρτσελόνα

Μέσι: “Προσπαθώ να αποδείξω στους Αργεντινούς ότι δεν είμαι πουτ@ν@ς γιος”

Θέση για όλους όσους τον μειώνουν και τον βρίζουν όταν βρίσκεται στην εθνική ομάδα της Αργεντινής πήρε ο Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του.

Σε όλο τον πλανήτη όλοι αποθεώνουν τον Λιονέλ Μέσι. Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Δεν γίνεται διαφορετικά κιόλας. Τόσα χρόνια έχει κάνει απίθανα πράγματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Με τους Καταλανούς έχει ζήσει τις πιο ωραίες του αναμνήσεις. Τις μεγαλύτερες στιγμές του. Με την εθνική ομάδα της Αργεντινής όμως; Εκεί τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις με την “αλμπισελέστε” ο έμπειρος φορ έχει γευτεί μόνο πίκρες.

Το ίδιο και οι συμπατριώτες του. Το έχουν παράπονο. Γι’ αυτό το λόγο και πολλές φορές τον “κράζουν”. Ειδικά στην πρώτη… στραβή όλοι εκείνον δείχνουν. Ο Μέσι επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του πριν από μερικές μέρες. Στις πρώτες του δηλώσεις θέλησε να πει αλήθειες και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Με αυτούς τα έβαλε ο Μέσι!

Όποτε η εθνική ομάδα της Αργεντινής ο Μέσι είναι μόνος του. Στις νίκες; Είναι όλοι μαζί. Αυτό έχει κουράσει τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Κάπως έτσι μπορούν να εξηγηθούν και τα πολλά “πήγαινε-έλα” στην “αλμπισελέστε”.

Μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις και θέλησε να πει τη δική του αλήθεια. Έτσι, όπως βλέπει εκείνος τα πράγματα χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις.

“Πραγματικά λένε πολλές φορές πολλά πράγματα που δεν ισχύουν. Πολλά ψέματα. Ότι ο πατέρας μου κάνει κουμάντο στην εθνική ομάδα. Ότι αυτός λέει ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Όλα αυτά τα ψέματα προσβάλουν και πληγώνουν τόσο τους φίλους μου όσο και την οικογένειά μου. Ο κόσμος τα πιστεύει όλα αυτά. Γι’ αυτό και προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι πουτάνας γιος”, τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ