ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Την… δίκασε ο Ντοναρούμα (vid)

Το τραγικό λάθος του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στα 38 δευτερόλεπτα από την σέντρα στάθηκε αρκετό στην Σαμπντόρια προκειμένου να πανηγυρίσει επί της Μίλαν μια σπουδαία νίκη στην Γένοβα.

Την… δίκασε ο Ντοναρούμα (vid)

Με τέτοιο ξεκίνημα πως θα την γλιτώσει! Η Μίλαν βρέθηκε μακριά από τον καλό εαυτό της στο Λουίτζι Φεράρις. Με τον Ντοναρούμα να διαπράττει ολέθριο λάθος οι «Ροσονέρι» γνώρισαν την ήττα από την Σαμπντόρια. Ο Ντεφρέλ στα 38 δευτερόλεπτα από την σέντρα πλήγωσε την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο που βλέπει την 3η θέση και την Ίντερ να απομακρύνονται.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης στην Γένοβα έδειξε σε μια εικόνα όλο τον αγώνα. Με την σέντρα η πίεση της μπάλας από τους επιθετικούς της Σαμπντόρια απέδωσε και με το παραπάνω. Βέβαια σε αυτό συνέβαλε και ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο Ιταλός κίπερ σε γύρισμα των αμυντικών του έκανε λάθος εκτίμηση στέλνοντας την μπάλα στα πόδια του Ντεφρέλ. Ο επιθετικός των Γενοβέζων δεν έχασε την ευκαιρία και στα 38 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι «Ροσονέρι» με το σοκ από το καλημέρα προσπάθησαν να ισορροπήσουν. Οι γηπεδούχοι ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να διατηρηθούν ψηλά στο γήπεδο. Αποτέλεσμα, η σωστή πίεση στην μπάλα να φέρει σε δύσκολη θέση το κέντρο της Μίλαν. Με τον Πιόντεκ να βρίσκεται απελπιστικά μόνος του στην επίθεση και τις γραμμές των Μιλανέζων να μένουν ασύνδετες, ο Γκατούζο δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Στην επανάληψη, τα πλάνα του Ιταλού τεχνικού δεν άλλαξαν. Όπως και το σωστό πρέσινγκ των παικτών της Σαμπντόρια. Παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές στις δύο εστίες. Καστιγιέχο και Σούσο προσπάθησαν από τα φτερά μα απειλήσουν, χωρίς ωστόσο τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η μαχητικότητα των Γενοβέζων ήταν ασυναγώνιστη, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν όλες τις μονομαχίες.

Η είσοδος του Πακετά στο τελευταίο μέρος του αγώνα δεν άλλαξε την κατάσταση. Ο ποιοτικός Βραζιλιάνος ανέλαβε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο δεν βρήκε ποτέ τους χώρους που επιθυμούσε. Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους. Το παιχνίδι μετατοπίστηκε στην περιοχή της Σαμπντόρια, με τον Γκατούζο να τα παίζει όλα για όλα.

Η ασφυκτική πίεση παρόλα αυτά δεν έφερε το πολυπόθητο τέρμα. Αποτέλεσμα, η Μίλαν να φύγει από την Γένοβα χωρίς βαθμό χάνοντας σημαντικό έδαφος για την κατάληψη της 3ης θέσης της Σέριε Α. Αντίθετα, η Σαμπντόρια με την νίκη επί των «Ροσονέρι» έφθασε τους 45 βαθμούς φθάνοντας την Λάτσιο στην 6η θέση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ