ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Αν έχεις τύχη διάβαινε… προς τον τίτλο (vid)

Η τύχη έχει αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχος της Λίβερπουλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, καθώς της έχει χαμογελάσει παραπάνω από μία φορά.

Αν έχεις τύχη διάβαινε… προς τον τίτλο (vid)

Λένε ότι εσύ φτιάχνεις την τύχη σου ανάλογα με το πόσο την κυνηγάς. Στη Λίβερπουλ η δίψα για τον τίτλο είναι τεράστια. Έτσι, προσκαλούν την τύχη και αυτή τους ανταποδίδει στο μέγιστο βαθμό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Πιο πρόσφατο παράδειγμα η νίκη με 2-1 απέναντι στην Τότεναμ μετά από αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ στις καθυστερήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι “κόκκινοι” έπαιξαν κάτι σαν ρώσικη ρουλέτα και δικαιώθηκαν. Το ρίσκο που πήραν μετά το τέρμα της ισοφάρισης ήταν τεράστιο. Ανεβάζοντας πολλά κορμιά στην περιοχή του Γιορίς κινδύνεψαν δύο φορές να δεχτούν και δεύτερο τέρμα.

Ωστόσο, η τύχη ευνόησε τους τολμηρούς, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ: “Είχαμε 7 παίκτες στο κουτί και δύο ακόμα στην αριστερή πλευρά για τη σέντρα. Δεν έμειναν και πολλοί για να αμυνθούμε. Αυτό είναι, όμως, ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις. Φυσικά ήμασταν τυχεροί με την κεφαλιά και μετά με τη μπάλα να κυλάει μέσα στα δίχτυα. Είπα, όμως, στα παιδιά μετά το παιχνίδι ότι υπάρχουν 500 χιλιάδες τρόποι να κερδίσεις ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Σήμερα ήταν άσχημο. Κανένα πρόβλημα. Θα το πάρουμε. Χωρίς λίγη δόση τύχης δε μπορείς να είσαι στη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Δεν είναι δυνατό. Τα παιδιά δουλεύουν τόσο σκληρά. Νομίζω αξίζουν λίγη τύχη. Είμαι, φυσικά, πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα”.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, πάντως, πρέπει να έχει ένα φύλακα άγγελο εκεί ψηλά, διότι δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η τύχη της έχει χαμογελάσει. Για την ακρίβεια σε 3 ακόμα περιπτώσεις έφυγαν με τους 3 πόντους από το γήπεδο με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Λίβερπουλ – Έβερτον: 1-0 (2/12/2018)

Η Έβερτον διαχρονικά τα έβρισκε “σκούρα” στο “Άνφιλντ”. Ωστόσο, στις 12 Δεκεμβρίου ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει έναν παλικαρίσιο βαθμό κόντρα στη μισητή εχθρό της. Οι γηπεδούχοι είχαν ξοδέψει τις ελάχιστες ευκαιρίες τους και αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία των “ζαχαρωτών”. Το ρολόι του γηπέδου μετρούσε 96 λεπτά από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Σε μία ύστατη προσπάθεια για τη νίκη, ο Φαν Ντάικ πήρε τη δεύτερη μπάλα και επιχείρησε ένα δύσκολο σουτ έξω από την περιοχή. Το χτύπημα στη μπάλα ήταν τόσο άτσαλο ώστε το σουτ να μετατραπεί σε μία λόμπα με επικίνδυνα φάλτσα. Τότε, ο Τζόρνταν Πίκφορντ αντί να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ προσπάθησε να γλιτώσει το στημένο. Αυτό που κατάφερε, όμως, ήταν να κάνει τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να στρωθεί στα πόδια του Οριγκί. Ο Βέλγος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

😍 @divockorigi’s derby winner from every angle… #LiverpoolFC #LFC #Origi #PremierLeague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc) στις

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: 4-3 (19/1/2019)

Το “Άνφιλντ” αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά “καταραμένο” για τους αντίπαλους γκολκίπερ στις 19 Γενάρη του νέου έτους. Η ομάδα του Μερσεισάιντ βρισκόταν στα σχοινιά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τους “αετούς” να κρατούν το βαθμό στα χέρια τους μέχρι το 79ο λεπτό. Με το σκορ στο 2-2, ο Φαμπίνιο επιχείρησε μία διαγώνια σέντρα προς τον Μίλνερ. Ο Άγγλος μέσος με υπερπροσπάθεια γύρισε τη μπάλα όπως όπως προς τη μικρή περιοχή του Σπερόνι. Τότε, ο Αργεντίνος γκολκίπερ που πραγματοποιούσε την πρώτη του συμμετοχή στη σεζόν προέβη σε ένα μοιραίο σφάλμα. Τοποθετώντας πολύ άγαρμπα τη δεξιά του γροθιά έδωσε κατεύθυνση στη μπάλα προς την εστία του. Έτσι, ο Σαλάχ που καιροφυλακτούσε, άνοιξε το δωράκι του Σπερόνι σπρώχνοντας τη μπάλα στο κενό τέρμα.

Φούλαμ – Λίβερπουλ: 1-2 (17/3/2019)

Το διάλειμμα για τους διεθνείς αγώνες έκανε την τρομακτική ανάμνηση του “Κρέιβεν Κότατζ” να “ξεθωριάσει”. Δεν έχουν περάσει, όμως, ούτε 15 μέρες από εκείνο το απόγευμα που ο Φαν Ντάικ πήγε να γίνει ο νέος Τζέραρντ χαρίζοντας και με τη συνδρομή του Άλισον το γκολ της ισοφάρισης στην “πεσμένη” Φούλαμ. Το 1-1 πιθανότατα θα στερούσε το πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ αλλά ένας ακόμη τερματοφύλακας ήρθε σαν τρέιλερ για να τη διατηρήσει στο κόλπο του τίτλου. Αυτή τη φορά ήταν ο Μικέλ Ρίκο, ο οποίος υπέπεσε σε τραγικό σφάλμα. Ειδικότερα, σε μία αψυχολόγητη ενέργεια, ο δανεικός από τη Σεβίλλη γκολκίπερ, ανέτρεψε τον Μανέ στη μικρή περιοχή και ενώ η μπάλα είχε απομακρυνθεί από τα πόδια του Σενεγαλέζου. Ο Μίνλερ ανέλαβε την εκτέλεση και ως είθισται σκόραρε.

Και αυτά είναι μόνο τα πιο τρανταχτά από τα παραδείγματα στα οποία η τύχη ευνόησε τους “κόκκινους”. Άξια αναφοράς είναι τα δύο τέρματα με κόντρα που σημείωσε ο Σακίρι στη νίκη με 3-1 επί της Γιουνάιτεντ.

Αυτό που μας μένει να δούμε είναι αν αυτά τα περίεργα παιχνίδια της τύχης θα στερήσουν έναν τίτλο από τη Σίτι, η οποία παίρνει πολύ πιο άνετες νίκες και με “καθαρό” σκορ.

ΥΓ. Για να κάνουμε το δικηγόρο της Λίβερπουλ, πάντως, η μοίρα κάτι χρωστάει στη Λίβερπουλ και φέτος μοιάζει να της το επιστρέφει απλόχερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ