ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κιν-ική Γιουβέντους! (vid)

Η Γιουβέντους έβγαλε την... υποχρέωση στην έδρα της Κάλιαρι (2-0) με πρωταγωνιστή τον Μόιζ Κιν και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία προς το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Κιν-ική Γιουβέντους! (vid)

Το πρωτάθλημα η Γιουβέντους το έχει «κλειδώσει» εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ιταλία παίζει… μόνη της. Ειδικά μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι απλά έκανε επίδειξη δύναμης. Ωστόσο, ακόμα και χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της, η «γηραιά κυρία» τα καταφέρνει και μάλιστα άνετα. Κόντρα στην Κάλιαρι, η «γιούβε» αγωνίστηκε χωρίς τον 32χρονο επιθετικό της, για να τον έχει έτοιμο ενόψει Άγιαξ. Στα «παπούτσια» του κλήθηκε να μπει ο Μόιζε Κιν. Και ο Ιταλός επιθετικός τα κατάφερε περίφημα. Βρήκε δίχτυα και κόντρα στους «ροσομπλού» και οδήγησε τη Γιουβέντους σ’ ένα ακόμη τρίποντο (2-0). Σκόραρε και ο Μπονούτσι στη 250ή εμφάνιση του στη Serie A.

«Χτύπησε» ο 250άρης Μπονούτσι

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και πίεσαν για ένα γκολ από το ξεκίνημα. Η πρώτη απειλή της «γηραιάς κυρίας» ήρθε στο 9′, με την κεφαλιά του Τσαν από σέντρα του Σάντρο να περνάει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Γιουβέντους πλησίασε ακόμα περισσότερο στο γκολ. Ο Πιάνιτς έκανε την σέντρα και ο Κάσερες νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά ο Κράνιο έδιωξε εντυπωσιακά στη γωνιά του.

Εντέλει η πίεση της «Γιούβε» απέδωσε καρπούς στο 22′. Ο Τσεπιτέλι έκανε λάθος βγάζοντας την μπάλα κόρνερ ολομόναχος. Από την εκτέλεση του Μπερναντέσκι, ο Μπονούτσι πήδηδε ψηλότερα απ’ όλους και με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κράνιο, κάνοντας το 1-0! Αυτός ήταν και ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσει ο Ιταλός στόπερ το 250ό του παιχνίδι στη Serie A.

Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά. Ο Ματουιντί πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Ντε Σίλιο, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Η Γιουβέντους χαλάρωσε σχετικά κι επέτρεψε στην Κάλιαρι να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους καλή ευκαιρία έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Μπαρέλα βρήκε ωραία τον Πέδρο, αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μέρος, με τη «γηραία κυρία» να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να προηγείται άνετα με 1-0.

Το «κλείδωσε» με Κιν στα… χασομέρια

Οι γηπεδούχοι προσπάθησα να αιφνιδιάσουν τη «Γιούβε» στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και παραλίγο να το καταφέρουν στο 52′. Ο Φαραγκό σέντραρε από τα δεξιά, ο Παβολέτι πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κάσερες πρόλαβε τελευταία στιγμή να βάλει την κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν» κι απείλησαν επτά λεπτά αργότερα. Ο Πιάνιτς έβγαλε υπέροχη κάθετη στον χώρο για τον Κιν, αλλά το πλασέ του ήταν κακό και ο Κράνιο έδιωξε.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε αρκετά από εκείνο το σημείο και μετά. Η Γιουβέντους είχε σταθερά τον έλεγχο, με την Κάλιαρι να ψάχνει τη στιγμή της στην αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρο στην κόντρα στο 77′, αλλά η κεφαλιά του Παβολέτι πέρασε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν σειρά της «γηραιάς κυρίας» να απαντήσει στις ευκαιρίες. Ο Κιν βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Κράνιο τον νίκησε στο τετ α τετ.

Ωστόσο, ο Ιταλός φορ συνέχισε να κυνηγάει το γκολ και τελικά το πέτυχε στο 85′. Ο Τσαν βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Μπεντανκούρ κι εκείνος γύρισε στον Κιν, που σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική κι έκανε το 2-0!

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο ματς, με τη Γιουβέντους να φτάνει σε μια εύκολη νίκη. Με τη νίκη αυτή η «γηραιά κυρία» έφτασε τους 81 βαθμούς σε 30 αγωνιστικές και συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία προς το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Κάλιαρι έμεινε στους 33 βαθμούς και τη 13η θέση και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Κάλιαρι (Ρολάντο Μαράν): Κράνιο, Σρνα, Τσεπιτέλι, Πιζακάνε, Λυκογιάννης, Ιονίτα (68′ Μπίρσα), Τσιγκαρίνι, Φαραγκό (76′ Παντοίν), Μπαρέλα, Πέδρο (76′ Τσέρι), Παβολέτι.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κάσερες (61′ Μπεντανκούρ), Κιελίνι, Μπονούτσι, Ντε Σίλιο, Πιάνιτς, Ματουιντί, Τσαν, Σάντρο, Μπερναντέσκι, Κιν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ