ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο κατά Πογκμπά: «Η Εξοχότης του ήθελε να φύγει με Ρολς Ρόις»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε μια ιστορία από τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου έδειξε τις κάκιστες σχέσεις του με τον Πολ Πογκμπά.

Μουρίνιο κατά Πογκμπά: «Η Εξοχότης του ήθελε να φύγει με Ρολς Ρόις»

Τις σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν της λες και καλές. Μέχρι και την απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού τον Δεκέμβριο, οι εμφανίσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή ήταν κάκιστες. Έμοιαζε εντελώς αδιάφορος στον αγωνιστικό χώρο. Σαν να μην ήθελε να αγωνιστεί για τον προπονητή του. Κάτι που επιβεβαιώθηκε εν μέρει μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Από τότε, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής «πετάει» στο γήπεδο. Συνήθως οι αριθμοί λένε την αλήθεια, κάτι που επιβεβαιώνεται περίτρανα σε αυτή την περίπτωση. Υπό τον Νορβηγό τεχνικό ο Πογκμπά μετράει 9 γκολ και 7 ασίστ σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Αντίθετα με τον Μουρίνιο στο «τιμόνι» μετρούσε μόλις 5 γκολ και 4 ασίστ σε 20 συμμετοχές.

«Φωτογράφισε» Πογκμπά με μια απίθανη ιστορία ο Μουρίνιο

Όταν απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε μια ρήτρα που δεν του επέτρεπε να μιλάει για όσα συνέβησαν στη θητεία του στο «Ολντ Τράφορντ». Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει πάρει… σβάρνα τις εκπομπές και τις συνεντεύξεις. Δεν είναι πολλοί αυτοί που τον ρωτούν για τα προβλήματα στη σχέση του με τον Πολ Πογκμπά. Ο 56χρονος προπονητής διηγήθηκε μια ιστορία… ενδεικτική της μεταξύ τους ιστορίας

«Παίζαμε με μία ομάδα που απείχε 40 χιλιόμετρα από το Μάντσεστερ και ένας παίκτης με ρώτησε αν μπορούσε μετά το παιχνίδι να μην επιστρέψει μαζί με την ομάδα αλλά να επιστρέψει μόνος του. Τότε του απάντησα: “Αυτό δεν βγάζει νόημα. Αν παίζαμε στο Λονδίνο και ήθελες να μείνεις εκεί θα μπορούσαμε να το συζητούσαμε. Τώρα είναι κοντά, δεν έχει νόημα”.

Ο παίκτης ήταν στενοχωρημένος. Έπειτα από τη νίκη μας με πλησίασε για να μου ζητήσει το ίδιο πράγμα. Επειδή ήμουν χαρούμενος, ενέδωσα λίγο και είπα: “Τουλάχιστον ανέβα στο πούλμαν μαζί μας και ζήτα από τον σοφέρ σου να συναντηθείτε σε απόσταση 10 λεπτών από το στάδιο. Έπειτα πήγαινε όπου επιθυμείς”.

Και αυτός ο τύπος εξακολουθούσε να μην είναι χαρούμενος στα αποδυτήρια. Πήγα στη συνέντευξη Τύπου και όταν έφτασα στο πούλμαν της ομάδας, ήταν παρκαρισμένη δίπλα του μία Ρολς Ρόις με τον σοφέρ του. Το αυτοκίνητο ήταν καινούριο και η αυτού Εξοχότης ήθελε να φύγει από το γήπεδο με την Ρολς Ρόις του.

Τώρα πώς το αντιμετωπίζουμε αυτό; Του λες ότι δεν θα πάει ποτέ με την Ρολς Ρόις; Ή ότι μπορεί να πάει όταν είμαι χαρούμενος; Ή μπορεί να το λύσει αυτό το θέμα με διαφορετικό τρόπο για να με στείλει μόνιμα διακοπές», ανέφερε στην ιστορία του ο Μουρίνιο. Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να μην ανέφερε το όνομα του Πογκμπά, αλλά άπαντες κατάλαβε ότι εννοούσε αυτόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ