ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Το έπος του Ελ Μαδριγάλ (vid)

Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα κατάφεραν και καθήλωσαν τους πάντες στο Μαδριγάλ ολοκληρώνοντας την μεταξύ τους μονομαχία στο 4-4 σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές.

Το έπος του Ελ Μαδριγάλ (vid)

Πόσο τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν απόψε στο Ελ Μαδριγάλ; Τόσα συναισθήματα είχε καιρό να προσφέρει μια αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα, με την Βιγιαρεάλ να καταφέρνει να ολοκληρώνει το παιχνίδι με… κλάματα. Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε νωρίς μπροστά 2-0, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να την φιλοδορίσουν με τέσσερα (!) τέρματα στην συνέχεια όμως στο φινάλε είδαν τον Λουίς Σουάρες να τους «δαγκώνει».

Η λέξη παράνοια είναι λίγη για να περιγράψει το παρακάτω 90λεπτο. Οι Καταλανοί από τον παράδεισο βρέθηκαν στον πάτο της κόλασης και από κει ξανά στον ουρανό. Πως το κατάφεραν αυτό;

Η αναμέτρηση στο Ελ Μαδριγάλ δεν είχε Λιονέλ Μέσι. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να ξεκουράσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ αφήνοντάς τον στον πάγκο. Για καλή του τύχη μάλιστα, οι «Μπλαουγκράνα» έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στην επίθεση. Στο 12′ άνοιξαν το σκορ με τον Φιλίπε Κουτίνιο και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον έτερο Βραζιλιάνο Μάλκομ διεύρυναν το προβάδισμα σε 2-0.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Βιγιαρεάλ ξύπνησε! Η αντεπίθεση του «Κίτρινου Υποβρυχίου» ξεκίνησε στο 20ο λεπτό. Ο νεαρός Νιγηριανός Σάμιουελ Τσυκγουεζ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην συνάντηση. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, εκεί όπου κανείς δεν ήξερε τι θα επακολουθούσε.

Επικό παιχνίδι στο Ελ Μαδριγάλ με οκτώ τέρματα

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον καλό ρυθμό που τελείωσαν. Στο 50′ ο Εκαμπί έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα ο Ιμπόρα τρέλανε τους συμπαίκτες του. Ο Ισπανός έδωσε το προβάδισμα στην  Βιγιαρεάλ φέρνοντας τούμπα την κατάσταση.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Η είσοδος του Λιονέλ Μέσι ήρθε για να φέρει επιπλέον σενάρια στον αγώνα. Η Βιγιαρεάλ με την ψυχολογία στα ύψη παραβίασε ξανά την εστία της Μπαρτσελόνα. Ο Κάρλος Μπάκα έγραψε το 4-2 προκαλώντας παροξυσμό στο γήπεδο. Όμως η Μπαρτσελόνα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Η αποβολή του Σομπερόν στο 86′ έφερε την ελπίδα στους «Μπλαουγκράνα».

Η πίεση μεταφέρθηκε στο άλλο μισό. Στο 90′ ο Λιονέλ Μέσι με το μαγικό «ραβδί» του μείωσε σε 4-3 χάρις την χαρισματική εκτέλεση φάουλ. Και κει που άπαντες περίμεναν το τελικό σφύριγμα, ο Λουίς Σουάρες έριξε την τελική βολή γράφοντας με επικό μπάζεπ μπίτερ το τελικό 4-4.

Η ισοπαλία αυτή διατηρεί τους Καταλανούς στο +8 από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης στην κούρσα για τον τίτλο του πρωταθλητή. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ με 30 βαθμούς συνεχίζει να «καίγεται» λίγο πιο πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ