Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έχει… βαρεθεί να παίζει τελικούς η Παρί! (vid)
Home Page

Έχει… βαρεθεί να παίζει τελικούς η Παρί! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ναντ και βάζει πλώρη για μία ακόμη κατάκτηση ενός εγχώριου τίτλου!

04.04.2019 | 00:23

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-0 της Ναντ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας. Πλέον οι Παριζιάνοι θα αντιμετωπίσουν την Ρεν στο μεγάλο τελικό!

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Παρί με την Ναντ. Η ομάδα του Τούχελ μπήκε δυναμικά από το ξεκίνημα του αγώνα και έδειξε πως δεν έχει όρεξη για έναν… νέο αποκλεισμό. Να θυμίσουμε πως η Παρί έχει ήδη αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ νωρίτερα την φετινή σεζόν είχε γνωρίσει οδυνηρό αποκλεισμό από την Γκινγκάμπ για το Λιγκ Καπ.

Δείγμα του πόσο πολύ ήθελε την πρόκριση ο Τούχελ, είναι το γεγονός πως χρησιμοποίησε την βασική του ενδεκάδα. Έτσι, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Βεράτι στο 29΄, με το 1-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ένας μονόλογος της Παρί, Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο 66′ ο Μπαπέ αστόχησε από την άσπρη βούλα. Ωστόσο στο 85΄ανέλαβε εκ νέου την εκτέλεση πέναλτι και έγραψε το 2-0. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 72′ με τον Κουλιμπαλί να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το κερασάσκι στην τούρτα για την ομάδα του Τούχελ το έβαλε ο Ντάνι Άλβες στο 92΄γράφοντας το τελικό 3-0!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version