ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Πέρασε το Ίντερ(σιτι) από την Γένοβα (vid)

Σαρωτικό πέρασμα της Ίντερ από το Λουίτζι Φεράρις, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να συντρίβει την Τζένοα με 4-0 στην επιστροφή του Μάουρο Ικάρντι στην ενδεκάδα των «Νερατζούρι».

Πέρασε το Ίντερ(σιτι) από την Γένοβα (vid)

Ξέσπασε πάνω στην Τζένοα η Ίντερ. Οι Μιλανέζοι με μια αποστομωτική εμφάνιση πέρασαν ανεμικά από την Γένοβα επικρατώντας 4-0 των αντιπάλων τους. Γκαλιαρντίνι (15′, 80′), Ικάρντι (40′) και Πέρισιτς (54′) ισοπέδωσαν την αντίπαλη άμυνα ανεβάζοντας την Ίντερ ξανά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έναν βαθμό πάνω από την Μίλαν.

Η ήττα από την Λάτσιο το περασμένο σαββατοκύριακο «πόνεσε» τους «Νεραντζούρι». Το τέρμα του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στάθηκε αρκετό στο να αφήσει την Ίντερ εκτός 3αδας βλέποντας τους «Ροσονέρι» μπροστά τους. Αυτό όμως διήρκεσε μονάχα τρεις ημέρες. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ενεργοποίησε τον Μάουρο Ικάρντι και όλα πήραν τον δρόμο της επιτυχίας.

Η αύρα του Αργεντινού επιθετικού ήταν αρκετή στο να συσπειρώσει την Ίντερ. Με εκείνον στην κορυφή της επίθεσης, τον Ναινγκολάν πίσω του και στα εξτρέμ τον Πέρισιτς οι φιλοξενούμενοι δεν θα  μπορούσαν να μην είναι ανταγωνιστικοί. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και την αποκάλυψη του αγώνα, Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.

Μαγικός Γκαλιαρντίνι, καταιγιστική Ίντερ

Η υπεροχή της Ίντερ φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Η θωράκιση της μεσαίας γραμμής και οι γρήγορες αντεπιθέσεις ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της Ίντερ. Οι φιλοξενούμενοι μετουσίωσαν μόλις στο 15′ σε τέρμα την κυριαρχία τους. Ο Γκαλιαρντίνι λειτουργώντας ως κρυφός επιθετικός πάτησε περιοχή, σκοράροντας μετά την σέντρα του Ιβάν Πέρισιτς.

Με τους Μιλανέζους να οδηγούν την αναμέτρηση τα πράγματα έγιναν σαφή για το πως θα κυλούσε το υπόλοιπο της συνάντησης. Κατοχή της μπάλας στην Τζένοα και αντεπιθέσεις – φωτιά για το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Η διεύρυνση του σκορ έμοιαζε δεδομένη, με την Ίντερ να καθαρίζει την αναμέτρηση λίγο πριν την ανάπαυλα. Δράστης ο Μάουρο Ικάρντι, με τον Αργεντινό να μην λαθεύει και να στέλνει από την άσπρη βούλα την μπάλα στα δίχτυα. Στην φάση του πέναλτι ο αμυντικός της Τζένοα, Ρομέρο αντίκρισε δικαίως την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε στα ίδια! Η Ίντερ με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνέχισε στο επιθετικό της τέμπο. Έτσι το 3ο τέρμα δεν άργησε να έρθει, με τον Ιβάν Πέρισιτς να επιστρέφει στα γκολ μετά από αρκετό καιρό. Με την υπόθεση νίκη να κλειδώνει, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι το τέλος. Μικρή αναλαμπή το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκαλιαρντίνι, με τον Ιταλό με όμορφο τρόπο να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ