Μάντσεστερ Σίτι

Τεράστιος Στέρλινγκ: Πλήρωσε για να βρεθούν 550 παιδιά στο «Γουέμπλεϊ»!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ προέβη σε μια εξαιρετική κίνηση, πληρώνοντας τα εισιτήρια και τη μεταφορά 550 παιδιών στον ημιτελικό κόντρα στην Μπράιτον στο «Γουέμπλεϊ».

Από όταν βγήκε και μίλησε ανοικτά για τον ρατσισμό που δέχεται στα γήπεδα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι άλλος άνθρωπος. Ο Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αντιταχθεί ουκ ολίγες φορές απέναντι σε περιστατικά που υποβαθμίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όπως έκανε και πρόσφατα, μιλώντας με σκληρά λόγια κατά του Λεονάρντο Μπονούτσι, που δεν υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Μόιζ Κιν, όταν δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο παιχνίδι με την Κάλιρι.

Είναι μεγάλη ψυχή ο Στέρλινγκ

Πέρα από τα λόγια, όμως, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι αποδεικνύει και με πράξεις την τεράστια ευαισθησία του σε αρκετά ζητήματα. Κάτι, που επιβεβαίωσε περίτρανα δύο ημέρες πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Μπράιτον στο «Γουέμπλεϊ». Ο Στέρλινγκ δεν έχει ξεχάσει ποτέ τη γειτονιά στην οποία μεγάλωσε. Γι’ αυτό και προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση για τα παιδιά του σχολείου στο οποίο πήγαινε κι εκείνος!

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ευαισθησία του προς τα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται συχνά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ο Στέρλινγκ μίσθωσε πούλμαν και κατέβαλε ένα αντίτιμο για εισιτήρια του ημιτελικού του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ», προκειμένου να καταφέρουν να βρεθούν εκεί 550 παιδιά από το σχολείο στο οποίο πήγαινε κι εκείνος ως πιτσιρικάς! Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια συγκλονιστική ενέργεια του Στέρλινγκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ