ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
«Αυτός φταίει για την ήττα της Άρσεναλ» – Νέβιλ και Μέρσον… τα έχωσαν!
Ρεάλ, μια γροθιά – Οι δύο τραυματίες θέλουν να πάνε στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Τουράμ: «Είναι ντροπιαστικά τα λόγια του Μπονούτσι»

Ο Λίλιαν Τουράμ ξέσπασε εναντίον του Λεονάρντο Μπονούτσι, για τα όσα είπε περί της ρατσιστικής επίθεσης στον συμπαίκτη του Μόιζε Κιν.

Τουράμ: «Είναι ντροπιαστικά τα λόγια του Μπονούτσι»

Η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Μόιζε Κιν στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Κάλιαρι κάνει το γύρο του κόσμου. Οι οπαδοί των «ροσομπλού» έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κραυγές μαϊμούδων σ’ εκείνον και στους Ματουιντί και Άλεξ Σάντρο. Όταν ο 19χρονος Ιταλός σκόραρε και πανηγύρισε μπροστά στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων. Εκείνοι συνέχισαν να φωνάζουν, πετώντας παράλληλα και κάποια αντικείμενα, που ευτυχώς δεν χτύπησαν το νεαρό παίκτη.

Αυτό, όμως, που δημιούργησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν τα λόγια του Λεονάρντο Μπονούτσι μετά το ματς. Ο έμπειρος Ιταλός στόπερ μοίρασε τις ευθύνες για το συμβάν τόσο στους οπαδούς όσο και στον συμπαίκτη του. Φυσικά, αρκετοί παίκτες ανά τον κόσμο έσπευσαν να κατακρίνουν τα όσα είπε ο αμυντικός της Γιουβέντους, με τον ίδιο να υποχρεώνεται σε διευκρινιστική δήλωση αρκετές ώρες αργότερα αλλά και σε συμπληρωματικό ποστάρισμα στο Instagram.

Δριμεία επίθεση του Τουράμ στον Μπονούτσι

Ωστόσο, η στήριξη που παρείχε με… καθυστέρηση ο Μπονούτσι δεν ηρέμησε και τόσο τα πράγματα. Ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους και πρωταθλητής Ευρώπης και Κόσμου με τη Γαλλία, Λίλιαν Τουράμ, του επιτέθηκε δημόσια μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην «Le Parisien».

«Λέει πως ο Μόιζε το έψαχνε και έτσι λέει κάτι που πολλοί σκέφτονται. Ότι οι μαύροι αξίζουν αυτά που τους συμβαίνουν. Λέγοντας πως η ευθύνη είναι 50-50 μεταξύ των οπαδών και του Κιν. Είναι σαν να λέει ο συμπαίκτης του πως ο Κιν αξίζει αυτές τις κραυγές μαϊμού και ότι οι οπαδοί μπορούν να συνεχίσουν», είπε αρχικά ο 47χρονος Τουράμ και συμπλήρωσε:

Η σωστή ερώτηση που έπρεπε να γίνει στον Μπονούτσι είναι η εξής.Τι έκανε ο Κεν για να αξίζει τέτοιες κραυγές μαϊμού, για να αξίζει τέτοια περιφρόνηση; Δεν είπε ποτέ στους οπαδούς ότι συμπεριφέρθηκαν με λάθος τρόπο. Είναι όπως όταν βιάζεται μία γυναίκα και κάποιοι άνθρωποι εστιάζουν στο ντύσιμό της και στο αν ήταν προκλητικά ντυμένη. Εξαιτίας τέτοιων ανθρώπων δεν πηγαίνουμε μπροστά».

Ο παλαίμαχος αμυντικός δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο ίδιος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ντροπιαστικά τα όσα είπε ο Μπονούτσι για την επίθεση στον Κιν:

«Ο Μπονούτσι δεν είναι ηλίθιος. Τα σχόλια του Μπονούτσι είναι σχόλια απίστευτης βίας απέναντι σε έναν συμπαίκτη του. Επειδή ο Κεν σκόραρε και πανηγύρισε μπροστά από την εξέδρα των αντιπάλων, είναι φυσιολογικό για αυτόν να προσβάλλεται εξαιτίας του χρώματος του δέρματός του. Είναι ντροπιαστικά τα σχόλια. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε στο θέμα του ρατσισμού, αυτές οι φωνές πιθήκων αποτυπώνουν την περιφρόνηση με την οποία αντιμετωπίζονται όλοι οι μαύροι άνθρωποι. Συμπεριλαμβανομένων όλων των παιδιών που έχουν το χρώμα του Κιν».

Τέλος, όσον αφορά την αντίδραση που έπρεπε να έχει η Γιουβέντους όταν έλαβε χώρα η ρατσιστική επίθεση προς τον Κιν, ο Τουράμ ήταν δηκτικός:

«Διέκοψε το παιχνίδι ο διαιτητής; Έχει γίνει τίποτα; Ζούμε μέσα στην απόλυτη υποκρισία και αυτό συμβαίνει για χρόνια. Όλοι λένε πως την επόμενη φορά θα διακόψουν το ματς, όμως δεν θα συμβεί. Εάν αυτό που γινόταν ενοχλούσε τις ποδοσφαιρικές αρχές, πιστέψτε με, θα διέκοπταν το ματς. Ο ομάδα θα είχε φύγει από τον γήπεδο και θα είχε βρεθεί μία λύση»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ