Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλβέρδε: «Ας επικεντρωθούν σε εμάς οι φίλαθλοι και όχι στον Γκριεζμάν»
Home Page

Βαλβέρδε: «Ας επικεντρωθούν σε εμάς οι φίλαθλοι και όχι στον Γκριεζμάν»

Ο Βαλβέρδε ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να μην δώσουν καμία σημασία στον Αντουάν Γκριεζμάν!

05.04.2019 | 23:06

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για το ματς με την Ατλέτικο και τον… Αντουάν Γκριεζμάν

Ο Γκριεζμάν έχει βάλει φωτιά στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετές φήμες που υποστηρίζουν πως ο Γάλλος τα έχει βρει σε όλα με τους Καταλανούς.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο άσος των Μαδριλένων έχει πει το ναι χωρίς να πάρει την συγκατάθεση της Ατλέτικο! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε με δηλώσεις του πως οι φίλοι των Μπλαουγκράνα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και να μην δώσουν σημασία στον Γκριεζμάν.

«Θέλω οι φίλοι της ομάδας να επικεντρωθούν αποκλειστικά σε εμάς, ούτε στον Γκριεζμάν, ούτε σε κανέναν άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός των Καταλανών μίλησε για την αναμέτρηση με τους «ροχιμπλάνκος» και για τις απουσίες που αντιμετωπίζει

«Μακάρι να είχα στην διάθεση μου τον Βιδάλ για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο, αλλά αυτό δεν θα γίνει, Επίσης δεν μπορώ να υπολογίζω ούτε στον Ντεμπελέ. Μπορεί να είναι έτοιμος για το ματς με την Γιουνάιτεντ όμως. Θα δούμε στις επόμενες ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Ουμτιτί έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό, αφού είχε τραυματιστεί. Τώρα θα πρέπει να επανέλθει και να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί με το υπόλοιπο σύνολο», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version