Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αλλάζει στάση ο Ίσκο και μένει στην «Βασίλισσα»
Home Page

Αλλάζει στάση ο Ίσκο και μένει στην «Βασίλισσα»

Από το «φεύγω» στο «μένω» ένας Ζινεντίν Ζιντάν... δρόμος για τον Ίσκο, με τον Ισπανό χαφ να αλλάζει πλήρως την θέση του από τη στιγμή που στην καρέκλα της Ρεάλ Μαδρίτης έκατσε ο Γάλλος τεχνικός.

06.04.2019 | 23:38

Το «μαύρο» διάστημα του Ίσκο στην Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ήδη παρελθόν. Ο 26χρονος χαφ πέρασε αρκετούς μήνες στο… ψυγείο λόγω του Σαντιάγκο Σολάρι, όμως τώρα βρίσκεται και πάλι στον αφρό. Η έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν σήμανε την ενεργοποίηση του Ισπανού και την χρησιμοποίηση του στα βασικά σχέδια του Γάλλου τεχνικού.

Το ταλέντο του Ίσκο έλειψε για μεγάλο διάστημα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι σχέσεις του παίκτη με τον πρώην τεχνικό της «Βασίλισσας», Σαντιάγκο Σολάρι τον καταδίκασαν στον πάγκο της μαδριλένικης ομάδας. Με τον Ζιντάν, ο 26χρονος δείχνει να γυρίζει το… κουμπί στις περσινές εμφανίσεις, τότε που δημιουργούσε για τους συμπαίκτες του τέρματα που έκριναν τίτλους.

Με τον Ζιντάν ως καθοδηγητή του που να βρει καλύτερα ο Ίσκο

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει και το τέλος στην μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Ισπανού. Η Marca υποστηρίζει πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή σταματά τις σκέψεις περί μεταγραφής του. Οι φήμες συνέδεσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα την Μάντσεστερ Σίτι με μια πιθανή κίνηση για την απόκτηση του πλέιμεικερ της Ρεάλ.

Ο Ισπανός ωστόσο γυρνώντας στην καθημερινότητα που γνώριζε πριν Σολάρι εποχή έχει κάθε λόγο να μην σκέφτεται πλέον καμία άλλη ομάδα. Ο Ζιντάν θέλει και την νέα σεζόν να χτίσει το κέντρο του πάνω στον Ίσκο. Στόχος της Ρεάλ είναι η απόκτηση ενός ακόμη μέσου ικανού στην δημιουργία, με τον Πολ Πογκμπά να φαντάζει ιδανική λύση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version