ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έ(γ)ραψε τον… τίτλο τέλους η Μπαρτσελόνα!

Χώρο στην τροπαιοθήκη της γι' ακόμη έναν τίτλο κάνει η Μπαρτσελόνα μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έ(γ)ραψε τον… τίτλο τέλους η Μπαρτσελόνα!

Ο Γιαν Ομπλάκ είχε πιάσει και τις… κάλτσες του. Αλλά μέχρι πότε; Στο τέλος η Μπαρτσελόνα θα έβαζε τα γκολ. Όπως και έγινε. Έτσι η υπόθεση τίτλος έχει οριστικά… τελειώσει. Το μόνο που απομένει είναι το μαθηματικό σκέλος.

Οι “μπλαουγκράνα” επιβλήθηκαν εντός έδρας της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Πλέον η μεταξύ τους διαφορά είναι στους έντεκα βαθμούς. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν -ποιοι άλλοι- οι Λουίς Σουάρες (85′) και Λιονέλ Μέσι (86′).

ΤΟ ΜΑΤΣ

Σε τέτοια “έργα” το… σενάριο δύσκολα αλλάζει. Και εξηγούμαστε. Γι’ ακόμη μία φορά η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που προσπαθούσε να βγει μπροστά, να φτιάξει κάτι… ωραίο και να βάλει γκολ παίζοντας, όπως αυτή ξέρει.

Από την άλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε κλειστεί πίσω. Είχε δώσει πολύ χώρο στους “μπλαουγκράνα” και περίμενε καρτερικά να “χτυπήσει” σε κάποια αντεπίθεση. Έτσι, όπως ξέρει. Κάτι που περιμέναμε. Ωστόσο, το ντέρμπι ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα της Λα Λίγκα θα είχε χάσει από νωρίς το ενδιαφέρον του αν ο Γιαν Ομπλάκ δεν ήταν σε… κέφια.

Ο έμπειρος γκολκίπερ πολλές φορές είχε “όχι” σε προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της “Μπάρτσα“. Ήταν χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα και είχε ανέπαφη την εστία του έμοιαζε ολοένα και πιο… ανίκητος.

Τα λεπτά κυλούσαν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα. Ήθελαν να… ξεμπερδεύουν με την υπόθεση “τίτλος”. Και το έκαναν μέσα σε ένα λεπτό. Στην αρχή ο Λουίς Σουάρες με δικό του γκολ στο 85΄ έβαλε… φωτιά τις εξέδρες του “Καμπ Νου” για να έρθει ο Λιονέλ Μέσι, ένα λεπτό αργότερα, ώστε να βάλει την υπογραφή του, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ