ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

«Σκίστηκε» το… σεντόνι στο Βαγιέκας

Βήμα... πίσω έκανε απόψε η Βαλένθια στο Βαγιέκας, με τις «Νυχτερίδες» να γνωρίζουν την ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο (2-0) χάνοντας σημαντικό έδαφος στην μάχη για την κατάληψη της 4ης θέσης της Λα Λίγκα.

«Σκίστηκε» το… σεντόνι στο Βαγιέκας

Στο Βαγιέκας, η Ράγιο Βαγιεκάνο μεταμορφώνεται! Αν επίσης την υποτιμήσεις, είναι ικανή να πληγώσει οποιονδήποτε, με την Βαλένθια να βιώνει την εμπειρία. Οι «Νυχτερίδες» ήθελαν πάσι θυσία την νίκη προκειμένου να πατήσουν γερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λα Λίγκα. Εντούτοις γνώρισαν την ήττα, με τους Ραούλ ντε Τομάς και Μάριο Σουάρες να παγώνουν τα όνειρα των παικτών της Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Εξαρχής η αποστολή της Βαλένθια στην έδρα της Ράγιο ήταν δύσκολη. Η Βαγιεκάνο πραγματοποιεί την ύστατη προσπάθεια με σκοπό να παραμείνει στην Λα Λίγκα. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε της παιχνίδι τα δίνει όλα, μην κοιτώντας αντίπαλο και βαθμολογική θέση. Η Βαλένθια από την άλλη ήθελε να περάσει νικηφόρα συνεχίζοντας θετικά μετά την νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μεστάγια.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης φάνηκε πως οι γηπεδούχοι ήταν ικανοί για την… ζημιά. Με πάθος και δυναμισμό σε κάθε μονομαχία, η Ράγιο Βαγιεκάνο κέρδιζε σταδιακά μέτρα στο γήπεδο δυσκολεύοντας το έργο της Βαλένθια. Η κυριαρχία των γηπεδούχων μάλιστα δεν άργησε να μετουσιωθεί και σε φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Αφιλόξενο το Βαγιέκας για την Βαλένθια

Με τους Μπεμπέ και Μορένο να ταλαιπωρούν τις πτέρυγες των »Νυχτερίδων», η επίτευξη ενός τέρματος στην εστία του Νέτο ήταν θέμα χρόνου. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η Ράγιο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Μία από τις προσωπικές ενέργειες του Μπεμπέ από τα δεξιά είχε ως τελικό αποδέκτη τον Ραούλ Ντε Τομάς, με τον τελευταίο με προβολή να ανοίγει το σκορ.

Το προβάδισμα αυτό δεν χάθηκε ποτέ από τα χέρια των παικτών των γηπεδούχων. Η ώθηση του Βαγιέκας προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην Βαλένθια. Οι «Νυχτερίδες» προσπάθησαν τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη να βρουν αντίδραση. Οι προσπάθειες ωστόσο των Ροντρίγκο και Σάντι Μίνα έμειναν ανολοκλήρωτες.

Οι γηπεδούχοι από το 60′ και μετά έδωσαν περισσότερο χώρο στους αντιπάλους τους. Εν τέλει δεν το πλήρωσαν, αντιθέτως κατάφεραν στο φινάλε να σφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχή εμφάνισή τους. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο εξαιρετικός Μάριο Σουάρεζ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη η Ράγιο παρέμεινε ζωντανή στην μάχη που δίνει για την σωτηρία. Από την άλλη, η ήττα αυτή ίσως να στοιχίσει ακριβά στην Βαλένθια, με τις «Νυχτερίδες» να χάνουν σημαντική ευκαιρία για να ανέβουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ