Νάπολι

Ετοιμάζει… τρελό “πακέτο” για τον Πεπέ η Νάπολι!

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να βάλει η Νάπολι για χάρη του Νικολάς Πεπέ της Λιλ το προσεχές καλοκαίρι.

Τα τελευταία χρόνια η Νάπολι έχει κάνει πολλές σπουδαίες μεταγραφές. Και ακριβές παράλληλα. Μία από αυτές δεν αποκλείεται να είναι και του Νικολάς Πεπέ σε λίγο καιρό από τώρα.

Ο επιθετικός της Λιλ πάει από το καλό στο καλύτερο. Δεν σταματάει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει μπει στις μεταγραφικές λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Οι “παρτενοπέι” παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η “L’ Equipe” δεν αποκλείεται να τα… σκάσουν για χάρη του. Συγκεκριμένα η ιταλική ομάδα φαίνεται πως είναι πρόθυμη να δώσει για χάρη του περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε και η Λιλ δεν πρόκειται να τον πουλήσει για λιγότερα.

Ξέρει τι… κάνει η Νάπολι

Βέβαια, το γαλλικό με το ιταλικό πρωτάθλημα διαφέρουν κατά πολύ. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Κάτι που σημαίνει πως ο Πεπέ μπορεί να δείχνει τώρα μέγας… κανονιέρης, αλλά στη Σέριε Α ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα.

Παρόλα αυτά έχει ποιότητα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να το καταλάβει αυτό. Ο ταλαντούχος στράικερ διαθέτει ταχύτητα και πολύ καλά τελειώματα. Το Α και το Ω δηλαδή που χρειάζεται κάποιος επιθετικός, ώστε να αφήσει το… σημάδι του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως εκτός από τη Νάπολι τον φορ της Λιλ παρακολουθούν και ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ