Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και ο Μπλιντ στη λίστα της Παρί
Home Page

Και ο Μπλιντ στη λίστα της Παρί

Κίνηση για τον άσο του Άγιαξ αναμένεταιν κάνει η Παρί!

07.04.2019 | 15:53

Για την απόκτηση του Ντάλεϊ Μπλιντ από τον Άγιαξ κινείται η Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με την Le Parisien, οι Γάλλοι επιθυμούν να εντάξουν λίγη “εμπειρία” στην άμυνα τους. Για τον λόγο αυτό, αναμένεται να επιχειρήσουν την απόκτηση του 29χρονου που έλαμψε κατά την επιστροφή του στον Άγιαξ.

Οι επιδόσεις του με τον ολλανδικό σύλλογο έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα είναι μόνη της στην κούρσα, αλλά έχει αποδείξει στο παρελθόν πως ό,τι θέλει το παίρνει.

Πάντως ο Ολλανδός διεθνής έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο κατά τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί μπορεί να μην έδειξε τα προσδοκώμενα αλλά πλέον αποδεικνύει ότι ίσως να μην ήταν αυτός που έφταιγε. Στον Άγιαξ έχει παίξει καταλυτικό ρόλο για την τρελή φετινή του πορεία στην Ευρώπη όπου απέκλεισε τη “Βασίλισσα”.

Η απόφαση φυσικά πέφτει στον ίδιο. Αν θέλει να ξαναβάλει τον εαυτό του να δοκιμαστεί σε μια καλύτερη ποιοτικά ομάδα. Ειδάλλως μπορεί να θέλει να διατηρήσει τον ποδοσφαιρικό του ρομαντισμό στον “Αίαντα”.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως το όνομα του θα είναι ανάμεσα σε αυτά που θα ακουστούν το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε δεν θα είναι και ο πρώτος παίκτης του Άγιαξ που θα αποχωρήσει αφού ήδη ο Ντε Γιονγκ έχει ανοίξει τον δρόμο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version