Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λυών: Δεν μιλάμε με τον Μπλαν
Home Page

Λυών: Δεν μιλάμε με τον Μπλαν

Ο Λαράν Μπλαν δεν θα γίνει ο επόμενος τεχνικός της Λυών σύμφωνα με τη διοίκηση της ομάδας.

08.04.2019 | 23:25

Μπορεί στη Λυών να μην τα πηγαίνουν καθόλου καλά σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά ακόμα δεν έχει έρθει ή ώρα της αλλαγής. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν στη διοίκηση της ομάδας διαψεύδοντας τα σενάρια που θέλουν τον Μπλαν να αναλαμβάνει την ομάδα.

Μετά τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα από την ουραγό αναπτύχθηκε έντονη φημολογία αναφορικά με το μέλλον του Γάλλου προπονητή. Ξεκάθαρα δεν είναι και ο αγαπημένος των οπαδών του συλλόγου. Μάλιστα ρεπορτάζ έκαναν λόγο μέχρι και για τελειωμένη συμφωνία με τον Λοράν Μπλαν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Πάντως η διοίκηση της Λυών ήταν ξεκάθαρη πως δεν είναι σε αναζήτηση προπονητή. Τουλάχιστον όχι μέχρι αυτή τη στιγμή.

«Διαψεύδουμε ότι έχουμε επικοινωνήσει με τον Λοράν Μπλαν ή με οποιονδήποτε άλλο προπονητή, σε αντίθεση με όσα αναφέρει η “Equipe”.

Όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στην ολοκλήρωση της σεζόν, με μοναδικό στόχο ο Μπρούνο Ζενεσιό και οι παίκτες να κερδίσουν μία θέση στο Champions League».

Από την άλλη το γκολ της αγωνιστικής, ίσως και της χρονιάς, πέτυχε ο Χατέμ Μπεν Αρφά στο 3-3 της Ρεν με την Ανζέ. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ζάλισε πολλούς αντιπάλους με διαδοχικές ντρίμπλες στη μεσαία γραμμή. Προτού συνεργαστεί με συμπαίκτη του και ολοκληρώσει τη φάση με κοντινή προβολή.

Ας δούμε το υπέροχο βίντεο:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version