Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νέα δεδομένα για Ατλέτικο και Ικάρντι!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Νέα δεδομένα για Ατλέτικο και Ικάρντι!

Θέλουν να κάνουν την υπέρβαση με την απόκτηση του Ικάρντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

08.04.2019 | 19:18

Φαίνεται πως ο Μάουρο Ικάρντι είναι ο νούμερο ένα στόχος της Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης προετοιμάζονται για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Στόχος των Μαδριλένων είναι να δυναμώσουν το ρόστερ έτσι ώστε να μην πάει στράφι και η νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της διοίκησης και ο Σιμεόνε έχουν τονίσει πολλάκις πως η Ατλέτικο πρέπει να επιστρέψει στους τίτλους. Κάτι που είναι δύσκολο όταν υπάρχουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο ίδιο πρωτάθλημα.

Πάντως η προσπάθεια για ενίσχυση θα γίνει και υπάρχει πρόθεση να ανεβεί το μπάτζετ για να πραγματοποιηθεί η υπέρβαση.

Μεγάλος στόχος των Μαδριλένων ο Μάουρο Ικάρντι

Μπορεί ο Ικάρντι να επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ίντερ, ωστόσο η παραμονή του στο Μιλάνο μόνο βέβαιη δεν είναι. Αντιθέτως φαίνεται πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους «νερατζούρι».

Έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να έχει ήδη κάνει μια πρώτη συζήτηση με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού. Μάλιστα θεωρείται βέβαιο πως σε περίπτωση αποχώρησης ενός εκ των Γκριεζμάν και Ντιέγκο Κόστα, θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Οι «ροχιμπλάνκος» ποντάρουν πολλά στον Ντιέγκο Σιμεόνε, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή. Φαίνεται πως ο προπονητής των Μαδριλένων έχει καλή σχέση με τον άσο της Ίντερ και θα προσπαθήσει να τον πείσει να έρθει στην Ισπανία!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version