ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Σον… στο σπίτι σου! (vid)

Η Τότεναμ μπορεί να είδε τον αρχηγό της να φεύγει νωρίς για τα αποδυτήρια, όμως ο Σον φρόντισε να μπει τάχιστα στα παπούτσια του συμπαίκτη του και να χαρίσει προβάδισμα πρόκρισης στην 4αδα του Τσάμπιονς Λιγκ στην μάχη με την Σίτι.

Σον… στο σπίτι σου! (vid)

Με αυτόν τον Σον, η Τότεναμ δεν φοβάται κανέναν! Ο Κορεάτης συνεχίζει να γράφει ιστορία στο νέο σπίτι των «Σπιρουνιών», καθώς πέτυχε το μοναδικό και ταυτόχρονα νικητήριο τέρμα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Το ντέρμπι της βραδιάς βρήκε νικητές τους Λονδρέζους, με το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να αποκτά προβάδισμα έναντι των «Πολιτών».

Αναμέτρηση όπως ακριβώς την περιμέναμε στο Λονδίνο. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος χαρίζοντας στους θεατές ένα 90λεπτο ποδοσφαιρικής πειθαρχίας. Από την μία η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Από την άλλη αυτή του Πεπ Γκουαρντιόλα. Δύο εκρηκτικά σύνολα που δεν θα μπορούσαν να μείνουν σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης.

Το παιχνίδι στο Λονδίνο ξεκίνησε με την Μάντσεστερ Σίτι να μπαίνει πιο δυναμικά. Μάλιστα στο 12′ κατάφερε να φθάσει μια ανάσα από το προβάδισμα στο σκορ. Το σουτ του Στέρλινγκ βρήκε στο χέρι του Ρόουζ με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι ύστερα από την επιβεβαίωση του VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αγκουέρο με τον Αργεντινό να χάνει την ευκαιρία, αφού ο Ούγκο Λιορίς αποσόβησε εντυπωσιακά τον κίνδυνο.

Από εκείνο το σημείο και για όλο το πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ ήταν αυτή που κινούσε τα νήμματα της αναμέτρησης. Με μπροστάρη τον Χάρυ Κέιν τα «Σπιρούνια» κατάφεραν να μετατοπίσουν το παιχνίδι στην περιοχή του Έντερσον. Στην μεγάλη τους ευκαιρία στο πρώτο μέρος, ο Βραζιλιάνος είπε «όχι» στο 24′ σε σουτ του αρχηγού των γηπεδούχων.

Μίλησε η εκτελεστική δυνότητα του Σον στο Λονδίνο

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Όχι βέβαια από πλευράς τρεξιμάτων αλλά από πλευράς παραγωγής φάσεων. Αμφότερες προσπάθησαν να καταστρέψουν τις επιθετικές πρωτοβουλίες της αντιπάλου δίνοντας μεγάλες μάχες στον χώρο του κέντρου. Στο 55′ η Τότεναμ είδε τον Χάρυ Κέιν να αποχωρεί τραυματίας και στην θέση του να περνά ο Λούκας Μόουρα. Ο Άγγλος επιθετικός έφυγε άμεσα για τα αποδυτήρια μην μπορώντας να αντέξει τους πόνους από το χτύπημα του Ντέλφ.

Στο 78′ ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ξεχάσουν τον Κέιν και να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Σίτι. Η κάθετη πάσα του Έρικσεν είχε ως αποδέκτη τον Σον, με τον Κορεάτη να ανοίγει με όμορφο τρόπο το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέχρι τέλους να εκμεταλλευτούν το προβάδισμά τους και να δυσκολέψουν αφάνταστα την Μάντσεστερ Σίτι. Το τελικό 1-0 δίνει στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στο Έτιχαντ.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ