Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Φλερτάρει” με Ντίας η Ατλέτικο!
Home Page

“Φλερτάρει” με Ντίας η Ατλέτικο!

Στο μάτι των Ροχιμπλάνκος έχει μπει ο αμυντικός της Μπενφίκα, Ρούμπεν Ντίας!

10.04.2019 | 18:30

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ρούμπεν Ντίας είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σύμφωνα με τη Marca, οι Ροχιμπλάνκος βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Οι αποχωρήσεις των Ντιέγκο Γοδίν και Λούκας Ερναντές αφήνουν τεράστια κενά στην άμυνα της Ατλέτικο.

Η ανάγκη αυτή αναμένεται να την κάνει κινητική το ερχόμενο καλοκαίρι στις μεταγραφές. Ήδη ψηλά στο στόχαστρο της έχει τον Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα.

Ο Ντίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτουν αυτή τη στιγμή οι “Αετοί”. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, είναι πάντοτε ανοιχτοί στις κατάλληλες προτάσεις για του παίκτες τους. Αυτό επρόκειτο να συμβεί εάν τελικά η Ατλέτικο Μαδρίτης κινηθεί αποφασιστικά για την απόκτηση του νεαρού.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος αμυντικός έκανε το “ξεπέταγμα” του με τη Μπενφίκα. Ο αριθμός των εμφανίσεων του αγγίζει τις 48 κάτι που τον καθιστά βασικό μέλος της ενδεκάδας των “Αετών”. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον του μαδριλένικου συλλόγου ανεβάζοντας παράλληλα την τιμή του παίκτη στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε είναι γνωστή η τακτική της ομάδας του Σιμεόνε που αρέσκεται στο να αγοράζει παίκτες από τις κορυφαίες πορτογαλικές ομάδες. Ήδη φέτος έχει αποκτήσει τους Έκτορ Ερέρα και Άλεξ Τέγιες από την Πόρτο με τον Ντίας να αναμένεται να ενταχθεί στη “συλλογή”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version