ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Άαρον Άαρον “καθάρισε” τη Νάπολι (vid)

Με δύο γρήγορα γκολ και με εξαιρετική εμφάνιση από τον Άαρον Ράμσεϊ, η Άρσεναλ νίκησε με 2-0 τη Νάπολι εντός έδρας και αποκόμισε προβάδισμα πρόκρισης.

Άαρον Άαρον “καθάρισε” τη Νάπολι (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, η Άρσεναλ υποδέχτηκε την Νάπολι στο “Εμιρέιτς”. Oι “κανονιέρηδες” παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί αμυντικά και εκμεταλλεύτηκαν το κακό πρώτο ημίχρονο των Ναπολιτάνων παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Έτσι, αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

H Άρσεναλ φανέρωσε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τις άγριες διαθέσεις της. Τα σουτ, όμως των Ράμσεϊ και Νάιλς μπλοκαρίστηκαν στην ίδια φάση από τον Κουλιμπαλί.

Η υπεροχή των “κανονιέρηδων” μετουσιώθηκε σε κάτι χειροπιαστό στο 14ο λεπτό. Ειδικότερα, η κακή αμυντική τοποθέτηση του Μάριο Ρουί σε συνδυασμό με την εξαιρετική κυκλοφορία των γηπεδούχων έβγαλαν τον Ράμσεϊ απέναντι από τον Μερέτ, με τον Ουαλό να σκοράρει το δεύτερο τέρμα του στη διοργάνωση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αναλάβει την κατοχή της μπάλας αλλά την έχαναν εύκολα όταν πιέζονταν. Κάπως έτσι προήλθε το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ. Στο 25΄ο Φαμπιάν Ρουίζ έχασε τη μπάλα από τον Τορέιρα και ο Ουρουγουανός σούταρε για να δει τη μπάλα να κοντράρει στον Κουλιμπαλί και να καταλήγει στα δίχτυα.

Τα αβίαστα λάθη συνεχίζονταν για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία πίεζε ψηλά τους αμυντικούς της Άρσεναλ αλλά δεν απειλούσε. Η πρώτη φορά που ο Τσεχ κινδύνεψε ήταν στο 43ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από κάθετη πάσα του Άλαν, ο Καγιεχόν γύρισε για τον Ινσίνιε, ο οποίος σούταρε απογοητευτικά άουτ.

Στην επανάληψη η Νάπολι αύξησε τα ποσοστά κατοχής της μπάλας αλλά παρέμεινε ακίνδυνη. Αντίθετα, η Άρσεναλ ήταν κίνδυνο θάνατος στην κόντρα επίθεση.

Ωστόσο, ο Μερέτ βρισκόταν σε καλή μέρα και απέκρουσε τα σουτ των Ράμσεϊ και Νάιλς στο 53΄ και 69΄αντίστοιχα. Ο Ράμσεϊ, μάλιστα, έχασε τρομερή ευκαιρία για το 3-0 στο 80΄, όταν ο Μχιταριάν του γύρισε τη μπάλα αλλά από ευνοϊκή θέση σημάδεψε τις κερκίδες.

Οι “παρτενοπέι” επιχειρούσαν συνεχώς με βαθιές μπαλιές να τροφοδοτήσουν τον Ινσίνιε αλλά ο Ιταλός υποδεικνυόταν συνεχώς οφσάιντ. Στη μοναδική φάση που δε συνέβη αυτό, γύρισε για τον Ζιελίνσκι, ο οποίος από πολύ κοντά έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Έτσι, διατηρήθηκε μέχρι τέλους αυτό το 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ