ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ανώδυνη ΣΠΑΛ«λιάρα» στην Κυρία (vid)

Το Πάολο Μάτσα στάθηκε αφιλόξενο στην Πρωταθλήτρια Ιταλίας, με την ΣΠΑΛ να επιστρέφει από το τέρμα του Κιν και να καταγράφει την μεγαλύτερη νίκη (2-1) της ιστορίας της.

Ανώδυνη ΣΠΑΛ«λιάρα» στην Κυρία (vid)

Ήττα με χαμόγελα έχετε δει; Η Γιουβέντους έφυγε χωρίς βαθμό από το Πάολο Μάτσα, βλέποντας την ΣΠΑΛ να ανατρέπει το τέρμα του Μόιζε Κιν. Οι «Μπιανκονέρι» κάνοντας ροτέισον και έχοντας το μυαλό του στο Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάστηκαν χαλαροί και το πλήρωσαν. Το όμορφο τέρμα του 19χρονου διαδέχθηκαν αυτά των Μπονιφάτζι και Φλοκάρι. Με αυτή τη νίκη η ΣΠΑΛ θέτει γερές βάσεις παραμονής καταγράφοντας παράλληλα μια ιστορικής σημασίας νίκη.

Το +20 από την Νάπολι καθώς επίσης και η κούραση από το ταξίδι στο Άμστερνταμ επέτασσε βαθύ ροτέισον στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός παρουσίασε μια Γιουβέντους διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Με αλλαγές στην άμυνα και στο κέντρο, οι «Μπιανκονέρι» τέθηκαν αντιμέτωποι με την ΣΠΑΛ σε μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους. Η ΣΠΑΛ ήθελε πάσι θυσία την νίκη καθαρίζοντας επί της ουσίας την υπόθεση παραμονή. Και τελικά την βρήκε!

Στο πρώτο μέρος η Γιουβέντους παρά τα πολλά νέα πρόσωπα κατάφερε να κοντρολάρει τον ρυθμό. Με τους Ντιμπάλα και Κιν μπροστά και τον Κύπριο Γρηγόρη Κάστανο στην ενδεκάδα προσπάθησε να δημιουργήσει τους κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Οι πρώτες απειλές με τις ενέργειες του Ντιμπάλα δεν απέδωσαν καρπούς, ωστόσο ο έτερος επιθετικός της «Μεγάλης Κυρίας» βρήκε και πάλι την λύση.

Λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας  αγώνα, ο Κανσέλο κινήθηκε κοντά στην περιοχή. Ο Πορτογάλος πραγματοποίησε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο πόδι του 19χρονου και από κει στα δίχτυα του Βιβιάνο. Με το 1-0 υπέρ της, η Γιουβέντους έφερε το παιχνίδι απόλυτα στα μέτρα της οδηγώντας το εκ του ασφαλούς μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ιστορική ανατροπή της ΣΠΑΛ επί της Γιουβέντους

Στην επανάληψη, όλα άλλαξαν! Η ΣΠΑΛ με την σέντρα έδειξε έτοιμη για ανατρέψει την κατάσταση κάτι που πρωτίστως το πέτυχε στο 49′. Ο Μπονιφάτζι με δυνατή κεφαλιά κέρδισε Μπαρτζάλι και Περίν φέρνοντας την αναμέτρηση στην ισορροπία. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η πίστη για την ολική ανατροπή μεγάλωσε.

Οι αλλαγές της Γιουβέντους δεν κατάφεραν να μεταστρέψουν ξανά τον ρυθμό, αποτέλεσμα αυτού στο 74′ οι «Μπιανκονέρι» να μην αποφεύγουν το μοιραίο. Ο Φλοκάρι πάτησε περιοχή και με όμορφη ενέργεια χάρισε το προβάδισμα στην ΣΠΑΛ μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέχρι το τέλος να διατηρήσουν το προβάδισμα με την Γιουβέντους να δείχνει να φορτσάρει αλλα να μην καίγεται!

Το τελικό 2-1 χαρίζει κατά μεγάλο βαθμό την παραμονή της ΣΠΑΛ στην Σέριε Α. Από την άλλη η Γιουβέντους παρατείνει για λίγο ακόμη την στέψη της πρωταθλήτριας περιμένοντας παράλληλα και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 2ης Νάπολι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ